Антигъбични

Гъбичните инфекции в най-чувствителните зони на човешкото тяло, като половите органи, могат да създадат не само генерален дискомфорт, но и по-сериозни усложнения. Затова е нужна незабавно противодействие с употребата на правилните антигъбични лекарства за полова система.

Такива, и много други, можете да намерите тук на AptekaMedea.bg, и то на добра цена и гарантирано качество на продуктите.

Какво представляват антигъбичните препарати

Антигъбичните препарати са специфичен клас лекарствени продукти, чиято роля е да се борят с налична гъбична инфекция локализирана около и във влагалището. Те извършват прекратяване на инфекцията, като са създадени да балансират между ефективност и прекомерно стерилизиране на чувствителната зона от женската полова система.

Те могат да се класифицират по техния начин на прием, като са три основни вида;

  • Супозитории или песар;
  • Емулсии и гелове;
  • Перорален прием.

Тук можете да откриете препарати за борбата със специфични бактерии и гъбични инфекции, като за да се определи от какъв вид инфекция страдате, е важно да се вземе проба и да се направи изследване. При наличието на trichomonas vaginalis и неспецифичен вагинит, е необходимо да се изпишат препарати с метронидазол.

Последиците от нетритиране на налични инфекции може да доведе до сухота, липса на стимулация на кожата на влагалището и дори по-сериозни и интрузивни инфекции на шийката на матката.

Кога гинеколог ще изпише антигъбични лекарства

За да се изпишат антигъбични лекарства, е необходимо да се направи официален генекологичен преглед, като често това също означава проба от засегнатото място. След установяване на точния вид бактерия, или бактерии, засягащи женската полова система, се предписват подобаващи противодействащи медикаменти.

Техният прием се определя от лекар, като някои вещества могат да премахнат налични инфекции чрез прием на таблетки. В случаите, в които се изписани таблетки, има вероятност гъбичната инфекция вече да се намира в кръвоносната система.

Затова се налага по-обширно действие, което да предотврати повторната поява на инфекцията, както и да се спре нейното разрастване до други части от тялото.

Вещества като нистатин са от семейството на антибиотиците и те се прилагат при гъбична инфекция, която вече се е разраснала на други места. Честотата и продължителността на прием, на което и да е лекарствено вещество против гъбични инфекции, се определя на индивидуална основа.

Защо няма по-доверена аптека от AptekaMedea.bg

Причината да сме предпочитаното място за закупуване на медицински препарати в България, е понеже предлагаме качествени продукти с доказан произход. Нашата работа е да проверим наличието на клинични данни и да преценим дали тези препарати са безопасни, затова и хилядите, които вече ни се довериха продължават да го правят всеки ден.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах