Ако пазарувате за повече от един човек или имате нужда от множество продукти и искате да си спестите време за търсене на отделните елементи, можете да се възползвате от нашата селекция от комплекти. Те включват най-различни етапи от оралната хигиена, която е важна за мнозина, за това и предлагаме разнообразие на доста добра цена.

Какви комплекти ще откриете тук

Това, което ще откриете тук е пълната гама от нашите продукти за орална хигиена, но под формата комплекти. Няма значение дали имате нужда от паста и четка за зъби или искате да избелите петната от кафе, тук ще откриете всичко, нужно за едно добро начало за правилната поддръжка на вашата красива усмивка.

Имаме, разбира се, и комплекти за детски четки за зъби, брандирани с любимите анимационни герои на вашите малчугани. В тези пакети са включени всевъзможни подаръци и продукти, от които вашето дете може да има нужда, като все пак превръщат чистота на малките им зъбки в игра – все пак децата обичат играта и не толкова задълженията.

Разполагаме и с пакети от продукти, които са предназначени за поддръжката на протези, като те могат да включат както фиксиращи гелове, така и избелващи таблетки и четки за почистване. Реално, тук ще намерите най-различни предложения, събрани на едно място, за да се улесни вашето ежемесечно пазаруване на всекидневни консумативи.

Ползите от това да закупите цял комплект

Една от основните ползи от подобно окомплектоване на продуктите, е, че те улесняват значително пазаруването. Ако търсите начин да започнете конкретен режим на поддръжка на вашите зъби, то тази категория съдържа всичко, необходимо, за да стартирате.

Освен това, при покупката на подобни пакети, вие получавате много повече, отколкото давате – т.е. спестявате пари. Вместо да взимате всичко поотделно, при закупуването на готов пакет вие ще спестите от общата стойност на всички продукти.

Не е нужно да търсите под дърво и камък, за да намерите това, което търсите, нито пък е нужно да се чудите дали два отделни продукта се комбинират добре – щом са заедно значи могат да се ползват в тандем.

Какво ще намерите в AptekaMedea.bg

Нашето обещание към всеки клиент е това, че винаги тук ще намерите качествени селекции от добре познатите марки. Разбира се, предоставяме и най-различни биопродукти с напълно органичен произход, за да могат тези от вас с по-различен вкус да задоволят своите потребности.

Като един от водещите онлайн магазини в България, предлагащ на клиентите си медикаменти с и без лекарска рецепта, козметика от различни класове и други артикули с разнообразно приложение, ние от AptekaMedea.bg сме длъжни да следим за качеството изкъсо. Очакваме ви!

Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 76 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 151 оценки)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 57 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах