Иглите за медицински цели представляват един от най-големите напредъци в модерната медицина, като те позволяват на медицинските лица достъп до вътрешни кръвоносни съдове с минимална инвазия над организма. Поради своята специфична роля в медицината, иглите, които ние предлагаме са доставени от доверен Немски производител, добре познат на световния пазар.

Кое е важно при избор на правилните игли

Най-важното при избора на една игла е това тя да бъде правилен размер, тъй като различните дължини осигуряват различен достъп до различни дълбочини на тялото. По-дългите игли, като тези с размер G20, са предназначени за по-дълбоко проникване във вена или мускул, за да извлекат проба от, или пък да доставят лекарство до точното място.

Когато става дума за медицинско оборудване, няма място за неточности и заради това екипът на Медея подхожда към подбора на този вид продукти с невероятна педантичност. Нашата цел е всеки един продукт, който е наличен на тези страници, да бъде в отлично състояние.

Друг важен аспект при избора на игли, е това те да са сертифицирани, тъй като, дори с привидно семпъл дизайн, всеки един аспект от тяхното производство е важен. Нужно е стоманата им да бъде от чиста медицинска примес, която да премахне вероятността от появата на алергична реакция.

Важно е също така, самата стомана да бъде здрава, за да предостави чист вход в човешкото тяло, като така да премахне риска от нараняване на нежните тъкани на кожата, мускулите и нервите. Тук играе важна роля ъгъла на заточване и това колко остър е върха на иглата, той трябва да е прецизен, здрав но и изключително тънък.

Какво трябва да знаете за иглите като инструмент

Рядкост са иглите за многократна употреба, за това и тук можете да закупите единични пакети със 100 бройки игли за еднократна употреба. Подобен вид ограничение е изцяло от съображение за сигурност на пациентите, тъй като ползването на една игла повече от веднъж може да доведе до нараняването на тъканта и вените поради изтъняване и изкривяване на иглата.

Важно е и да знаете, че всяка игла има своето специфично приложение, като някои са подходящи за създаването на канюла, а другите за взимане на проби от предварително определено място. Трети вид са иглите с размер G24, като те са направени за вливането на интрамускулни и интравенозни лекарства и ваксини.

Защо да закупите вашите игли от AptekaMedea.bg

Ако не сте сигурни, коя е правилната игла за вас и вашите нужди, моля свържете се с нас чрез нашата онлайн платформа или се консултирайте с професионалист пред покупка. Ако иглите ще се ползва за битова употреба, като инжектирането на лепило в реставрирането на мебели или пренасянето на отрови за вредителите, можете да ползвате почти всички размери, които ви се струват удобни.

Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 98 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 58 оценки)
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 117 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 108 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 96 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 138 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 89 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах