Презервативи

Когато нещата опрат до търсенето на качествени презервативи, то тогава трябва да говорим главно за две неща – безопасност и на двамата партньори, както и достъпна цена, за да може всеки да се предпази така, както подобава от нежелана бременност. Това е и нашата мисия – да осигурим на хората адекватна защита в ситуации, в които тя е под въпрос.

Сексуалните сношения не са проблем, а дори напротив – те са израз на любов, на чисти чувства и консумацията им е напълно закономерна. Онова, обаче, което заслужава особено внимание, е желанието и по-скоро нуждата от това да сме предпазени, ако не на 100%, то поне на 99,9%.

Безопасност на всички фронтове, благодарение на нашите презервативи

Когато се говори за безопасност, то тя може да бъде постигната най-бързо чрез няколко основни действия. Щателни проверки още при производствения процес, правилно съхранение на нашите презервативи и адекватната им употреба.

Тези три мерки винаги ще водят към едно и също нещо, към което се стремят на практика всички, които употребяват предпазния латекс – висша степен безопасност както на единия, така и на другия партньор. Ако искате да си набавите качествени кондоми, то заповядайте на точното място, където вашето желание ще бъде изпълнено.

Позволете ни нашите знания да влязат в употреба за вашия безопасен полов акт!

AptekaMedea.bg – доверете ни се, за да работим за вашия интерес

Колкото повече хората идват при нас, за да работим заедно в името на техния успех, толкова повече ние се вдъхновяваме заради това, че за пореден път сме успели да покажем, че ние сме правилния избор. Защо всеки път повтаряме това?

Истината е, че когато започвахме да се занимаваме с тази дейност, в която вече сме същински експерти, ние имахме една основна мисия, която искахме да завършим – да успяваме да се специализираме до такава степен, в която да правим доволни всички онези, които имат нужда от помощ в дадено направление. Е, години след началото можем да кажем, че сме успели!

Вече AptekaMedea.bg отдавна не е прохождащ онлайн магазин, а нашите физически обекти не са квартални аптечки. Истината е, че не само нашите размери се разшириха, а успяхме да направим онова, което изглеждаше невъзможно преди години – да помагаме на огромно количество хора!

Ние сме аптеката, която може да направи живота ви в пъти по-лек, а здравето ви многократно по-крепко. Всичко е въпрос единствено и само на желанието ви да бъдете по-доверчиви към хората, които несъмнено искат да ви помогнат!

Очакваме ви на мястото, където се изграждат лоялни връзки между търговец и клиент. Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 69 оценки)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 94 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 100 оценки)
Add to favorites
-5%

Regular Price: 23,29 лв.

Special Price 22,13 лв.

Durex Intense Презервативи стимулиращи х 16 броя
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 90 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 99 оценки)
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 100 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 122 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 132 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 94 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 109 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 123 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 137 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 86 оценки)
Оценка на продукта

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах