За вени и кръвоспиращи

Флуидността и свободния поток на кръв в човешкото тяло, е в основата на един здравословен и щастлив живот. Но когато има нараняване на чувствително място, един от най-добрите начини да се спре кръвотечението там, е чрез лекарства за вени и кръвоспиращи терапии.

По-долу, от AptekaMedea.bg, ще опишем общия характер на този клас лекарства, както и в кои случаи най-често те се прилагат в медицината.

Какво са лекарствата за вени и кръвоспиращи терапии

Лекарства от класа на кръвоспиращите са препарати, чиято роля в медицината е да намалят кръвооттока в конкретни части на тялото. Те най-често се прилагат в клинични условия, както и в практики като:

  • Вътрешна медицина;
  • Хирургия;
  • Козметична хирургия.

Във вътрешната медицина тези лекарства могат да се прилагат като част от дългосрочна терапия или моментна намеса. За вътрешно ползване, тези продукти съдържат етамсилат, флуокортолонов пивалат и лидокаинов хидрохлорид.

В хирургичните практики медицинските продукти за кръвоспиране се използват при процедури и могат да се ползват преди операция, по време на операция и след операция. Тяхната роля е неотменима, тъй като ефикасно противодействат на нарушение в капилярите и предотвратяват кръвозагуба и чувствителност в тези области.

Кога се предписват кои лекарства

Лекарства за вени и кръвоспиращи терапии се прилагат в много случаи, като те могат да са като част от терапия, или да бъдат насрочени с цел ефикасното отстраняване на кръвоотечни проблеми в тези области. Случаи на предписване могат да варират значително, като например:

  • Лечение на хемороиди;
  • Кръв в изпражненията;
  • Кръв в урината;
  • Кръв в носоглътката;
  • Микроангиопатии.

Техният прием се определя от лекуващо лице и може да бъде под формата на таблетки или крем, като таблетките се приемат с вода, не е нужна храна. Те също така намират приложение в микрохирургията, зъболекарските кабинети и при гинекологичните практики, особени в родилното.

Предписанието и лечението с подобни препарати се случва с лекарска намеса, тъй като е важно да се определи дали продуктът има съпътстващи странични ефекти. Такива могат да бъдат отражение над съсирващата способност на кръвната плазма и тромбоцитоза на кръвта.

Избирайки AptekaMedea.bg вие избирате сигурност на добра цена

Когато пазарувате от нас, вие винаги можете да разчитате, че това, което закупувате ще бъде качествено, в срок на годност и от доверен производител. Нашите експерти са насреща 24/7, за да ви помогнат да намерите най-правилното решение за вашите проблеми и да ви консултират относно какво да очаквате от изписаните ви лекарствени продукти.

Можете да се свържете с нас чрез имейл, чат форма или по телефон.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах