Дихателна система

Дихателната система на човек живеещ в града е под непрестанно напрежение от замърсен въздух, патогенни набези и гъбички. Въпреки ефективността на имунната система, тази фина структура изисква подсилване чрез специализирани лекарствени продукти за дихателна система, които да подобрят съкращението на дихателните пътища и да улеснят преминаването на кислород.

Какви препарати за дихателна система има тук

Препаратите предназначени за лечение на дихателните пътища имат два основни вида приложение – преорално и под формата на инхалатори с предварителна дозировка и брой употреби. И в двата случая се изисква лекарско предписание за отпускане на медикаментите, от която и да е аптека.

Основните видове препарати имат поне една активна съставка, която е насочена към успокояване и подпомагане на дишането. В зависимост от оплакванията и диагнозата се прилагат два вида лекарства – за преорално и инхалационно приложение.

Ако се наблюдава смаляване на съдовете в дробовете се прилагат инхибитори на фосфодиестераза 4, които действат противовъзпалително. Това цели да намали активността на фосфодиестераза 4, като така се предотврати смаляването и рестрикцията на дихателните пътища.

Самата причина за активацията на този белтък може да бъде възпаление следствие на заболяване, инфекция наследена от гъбички или генетическо предразположение. Целта на тези лекарства и инхибитори е да се третират самите симптоми, като за третиране на основата причина за възпалението се насрочват други медикаменти или инхалационни терапии.

Какво е приложението на тези вещества

Приложението на тези лекарства за дихателна система може да бъде както клинично така и домашно, но само под заръките на медицинско лице. Инхалаторите за астма идват с предварително дозирани вещества, които се приемат поне веднъж на ден, за да се намали съкращението и да се облекчи стесняването на мускулите около дихателните пътища.

В зависимост от теглото на индивид, може да се насрочат и други лекарства, които да подпомогнат по по-комплексен начин проблема, но това става само от медицинско лице. В аптеките на Медея, вие можете да закупите най-различни лекарствени препарати, но е нужно лекарско предписание.

Можете да поискате повече информация относно самото приложение на медикаментите и е желателно да следвате заръките на вашия фармацевт или личен лекар. Отвъд инхалациите, има и продукти, които се приемат под формата на таблетки с малко вода – не е нужно да се приема храна, но може и да се взимат след хранене.

Защо AptekaMedea.bg е правилното място за вас

Ние сме правилното място за хиляди хора всеки ден, тъй като те знаят, че тук ще открият предписаните им лекарства на добра цена. Освен това имат доверие на селекцията, която нашите експерти правят изключително внимателно, за да се даде гаранция за качеството, на което толкова много хора разчитат.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах