Детска вода – това е един от вариантите да щадите бъбреците на вашето дете още в началото на неговия живот, когато тези органи са най-слаби и все още неразвити.

Няма как да допуснете, като съвестни родители, детето ви да развие камъни в бъбреците заради некачествената питейна вода, до която за жалост достъпът не е напълно ограничен.

Все още малки деца пият вода, която по никакъв начин не е подходяща за тях и детските органи не могат да обработят по начина, по който се справя с нея тялото на възрастен човек.

За да гарантирате здраве и бъдеще на вашите деца, вие можете да се доверите на онези, които са пряко заинтересовани от вашето здраве и това на рожбите ви – нас.

Разликата между стандартната и детската вода

В едно шише детска вода вие ще откриете нарочно занижени количества на веществото натрий. Този елемент при попадането си в детското тяло, може да причини сериозни промени в емоционалното състояние на детето (хиперактивност).

Не е желателно детето често да изпада в такива положения, защото това несъмнено ще доведе до лека хроничност, а от там идват още по-големи главоболия както за родителите, така и за специализираните лекари, които трябва да назначат адекватно лечение.

AptekaMedea.bg – тук ще намерите само най-доброто

В условията на днешния пазар, ние – съвестните и доказани търговци няма как да променим кой знае колко философията си за връзката, която имаме с клиентите си.

Тези взаимоотношения са изграждани с годините, във времена, в които винаги е трябвало да сме отзивчиви и да се появяваме в ролята си на опора винаги, когато ни потърсят.

Благодарение на нашите компетентни служители, никога не сме имали проблеми с това да обслужваме всеки клиент подобаващо, с индивидуален подход и без пречка в постигането на разбирателство с него.

Заради същите тези компетенции на нашите фармацевти, ние сме били винаги там, където се е очаквало – рамо до рамо с нашия потребител в нужда.

Нямаме притеснения за бъдещето, когато най-вероятно нещата в онлайн пространството ще се развият. Все пак можете да ни намерите в AptekaMedea.bg, където ние – съвестните търговци развиваме дейността си още по-усилено и в интерес на клиента.

Както разбрахте, всички марки с води, които предлагаме в нашия онлайн магазин, са съвестно проверени от специалисти с идеята да се подобри онова, което предлагаме на децата си.

В никакъв случай не може да става дума за липса на качество и за недостатъчна сигурност от наша страна в онова, което присъства на рафтовете в нашите физически обекти.

Доверете се на доказания опит във фармацевтичния бранш на България. Ние ви очакваме!

Add to favorites BEBELAN ВОДА НАТУРАЛНА ГОЛЯМА 1.5Л
1,19 лв.
Bebelan Вода детска натурална голяма 1.5л
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 128 оценки)
Add to favorites BEBELAN ВОДА НАТУРАЛНА МАЛКА 500МЛ
0,79 лв.
Bebelan Вода детска, натурална, малка х 500мл
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 132 оценки)
Add to favorites
3,29 лв.
Питейна вода за бебета, 1.5л, HiPP Baby Water
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 122 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах