Зъбната хигиена е онова нещо, което всеки трябва да разбира. Всъщност, всеки човек трябва да има достатъчно знания за тялото и по-конкретно за оралното си здраве, за да знае кога трябва да иде на зъболекар, например.

Когато отидете при специалист за вашите зъби, то тогава нещата са в сигурни ръце. Той ще ви прегледа, ще отстрани някои належащи за разрешаване проблеми и най-вероятно ще ви даде няколко съвета, които да ви помогнат в запазването на ефекта от прегледа за по-дълго.

Един от тези съвети най-вероятно ще бъде да използвате конци за зъби. Тогава идва моментът, в който трябва да решите откъде да закупите един подобен продукт, който да ви избави от остатъците от храна след ядене.

Защо да изберете нашите конци за зъби

Един от най-логичните варианти, това със сигурност сме ние - AptekaMedea.bg. Ние сме хората, които могат да ви предложат няколко марки и модели конци за зъби, които ще ви помогнат да се избавите от проблеми в бъдеще заради останала в устната кухина храна.

Това, както най-вероятно знаете, може да доведе до превръщането на проблемните места в кариеси, които от своя страна да имат сериозен негативен ефект и върху дъха ви.

Естествено, специализираните конци се използват след миене на зъбите, което означава, че ще премахнете максимално всякакви замърсявания.

Заповядайте и в останалите ни секции с продукти, където ще откриете още много полезни пособия за крепко здраве!

AptekaMedea.bg – нашият подход е нашата стратегия

Когато работиш с български клиенти, развиваш дейността си на българския пазар и си човекът, който прави разликата в бранша, в който се намираш, то тогава е добра идея да развиеш идеите си заедно с подхода си към клиента.

Ние сме хората, които искат от вас единствено да им се доверите, да се чувствате добре докато пазарувате в нашите магазини. Готови ли сте да преживеете едно невероятно приключение в името на вашето здраве и красота?

Ние сме насреща, за да ви дадем възможност да посетите един от най-добре развитите онлайн магазини за добавки за красота и здраве, за лекарствени продукти и за домашни помощници, необходими на добрия родител!

Всекидневно вършим работата си, за да се чувствате вие достатъчно свободни да направите своите информирани избори и да сте щастливи от това.

Правите ли всичко по план, по наши препоръки, които са достатъчно удачни заради това, че се дължат на нашите опит и професионализъм, то няма начин да сгрешите при пазаруването си от нас. Доверете ни се, защото ние знаем от какво точно се нуждае клиент като вас!

Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 75 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 120 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 141 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 148 оценки)
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 107 оценки)
Add to favorites
-15%

Regular Price: 8,09 лв.

Special Price 6,88 лв.

Sensodyne конец за зъби с приятен вкус на мента 30м.
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 71 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 119 оценки)
Оценка на продукта
3.90 от 5 ( 34 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах