Мазила и спрей за тяло

С натрупването на напрежение в тялото, породено от забързаното ежедневие и стреса, човек може доста бързо да се окаже в състояние, в което има нужда от правилното мазило. За щастие, ние от AptekaMeadea.bg предлагаме най-различни мазила и спрей за тяло и то ги предлагаме на изключително разумни и достъпни цени.

С какви мазила и спрей за тяло разполагаме

Най-основните видове мазила са тези с успокоителен ефект, които имат широко приложение както при разширени вени, така и при локална мускулна болка. Тяхното приложение е повърхностно, като се нанасят директно върху засегната част от тялото – след нанасяне са нужни няколко минути, за да се усети облекчение.

Разполагаме както с охлаждащи, така и със затоплящи гелове, които имат приложение в зависимост от вида, мястото и интензитета на болката. Освен тези локални обезболяващи продукти, предлагаме и спрейове за местна дезинфекция и запечатване на отворени ранички върху кожата.

Тези спрейове не са аерозоли и не представляват опасност за здравето, та дори раната да е прясна, те могат да я защитят от замърсяване и да ускорят заздравяването на мястото. А щом се отнася до заздравяване, ние предлагаме продукти, които са специално предназначени за ускоряването на заздравителния процес при наранена и ожулена от слънцето кожа.

Препоръки при ползване на различните спрейове и мазила за тяло

Една основна препоръка при ползването на какъвто и да е вид мазила и спрей за тяло, е това, че тези продукти не са заместител за медицинска намеса или процедура, която може да реши сериозен проблем из основи. Ако изпитвате сериозни ставни или мускулни болки, имате отворена рана или друг вид проблем с кръвоносните съдове, моля обърнете се към професионално медицинско лице.

Друг важен и доста основен съвет при ползването на подобни продукти е да съобразите различните ефекти и да използвате облекчителните мазила спрямо типа на болката. Ако става дума за възпалена болка, то тогава имате нужда от охлаждащ гел, които временно да намали дискомфорта.

Но ако болката ви не е пулсираща, а по-скоро е постоянна, в такъв случай имате нужда от затоплящ гел, който да е с добри проникващи свойства.

Успокоение на дискомфорта на добра цена – само на AptekaMedea.bg

Не ставайте редовна жертва на болката, вземете лечението и облекчението в своите ръце и се доверете на селекцията, която ние от AptekaMedea.bg направихме за вас. Освен висококачествени, нашите продукти са на изключително разумна и достъпна цена – и то всичко на едно кликване разстояние – ако имате въпроси, обърнете се към нас по всяко време, за да ви помогнем.

Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 132 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 42 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 77 оценки)
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 119 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 143 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 138 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 112 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 134 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 121 оценки)
Оценка на продукта
4.90 от 5 ( 65 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 73 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 82 оценки)
Оценка на продукта
5.00 от 5 ( 1 оценка)
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 133 оценки)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 127 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 66 оценки)
Оценка на продукта
3.70 от 5 ( 13 оценки)
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 127 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах