Гъби за баня

Гъбите за баня са доста важна част от ежедневната грижа и хигиена на тялото, тъй като те ни помагат да достигнем до дълбочина и да достигнем места, които сами не бихме могли. За да направим вашия дневен ритуал в банята по-лесен, екипите на AptekaMedea.bg избраха най-различни по форма, съдържание и размер гъби за баня.

Защо да се доверите на нашите гъби за баня

За много хора, няколкото минути в банята са възможност за релакс, отпускане и почистване не само на телесното, но и на мисловното. Но докато мислим за решения на различните загадки на ежедневието, едно от най-полезните и приятни неща, които можем да направим за организма си и кожата ни, е да го изтъркаме с нежна гъба.

Ролята на гъбата в банята е да съдейства при търкането и миенето на тялото с избрания от вас балсам, душ гел или сапун. Порестата повърхност и невероятната попивателна способност на тези гъби, ни позволяват да създадем и задържим по-голямо количество пяна, която прави всяко къпане не само по-ефикасно, но и по-икономично.

Друга важна характеристика на всяка гъба, е че идва с по-абразивна част, чрез която можем съвсем да снемем мъртвата кожа от тялото и да освежим живата отдолу. Така с помощта на горещата вода, пяната от избраното почистващо вещество и гъбата, ние можем да достигнем едно различно ниво на чистота, на която да се наслаждаваме всеки ден.

Какви видове гъби за миене предлагаме

Ние предлагаме богат асортимент от гъби както за възрастни, така и за деца, като детските продукти са в различни форми на животни, с ярки цветове и приятни на допир материали. Ако вашето дете иска да се научи как да се къпе само, един комплект от интересните гъби за баня за деца е точната покупка.

За възрастните предлагаме всевъзможни гъби, които са с обичайна форма, добре позната ни от детството, или дори гъби-ръкавици, които ни позволяват повече контрол по време на миене. Имаме и, разбира се, четки за гръб, чрез които можем да достигнем тези така трудно за почистване места.

Всеки продукт, изброен и предложен тук, е направен от нетоксични материали, като всички предложения са тествани. Щом са в тази категория, то тогава те са преминали нашите независими проверки и са готови за ползване.

Защо да пазарувате от AptekaMedea.bg

Тъй като нашата роля е да улесним вашия живот, без да се налага да правите компромис с това, от което имате нужда за сметка на наличието. Нашата грижа е винаги да разполагаме с това, с което всеки един от вас може да се нуждае и смятаме, че тази категория повече от добре го показва.

Add to favorites Magnum гъба за баня детска премиум 179
5,89 лв.
Гъба за баня детска премиум 179, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 65 оценки)
Add to favorites Magnum Гъба за баня естествена
2,89 лв.
Гъба за баня естествена 161, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 76 оценки)
Add to favorites
2,49 лв.
Гъба за баня мрежеста 145, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 106 оценки)
Add to favorites
7,89 лв.
Карибска коралова гъба за лице 166, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 105 оценки)
Add to favorites
12,89 лв.
Коралова гъба карибска 10-12 см 164, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 75 оценки)
Add to favorites
19,89 лв.
Коралова гъба карибска 14-16 см 165, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 66 оценки)
Add to favorites
1,89 лв.
Ръкавица за баня ексфолираща 194, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 72 оценки)
Add to favorites
7,89 лв.
Четка за баня пластмасова 172, 1 брой, Magnum
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 59 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах