В интернет човек може да види много различни онлайн магазини, които му предлагат куп продукти, с които той да се сдобие сравнително лесно. Разбира се, цената невинаги е перфектна, но дори и да не е проблем за клиента, остава още едно много важно нещо – качеството на продукта.

Именно въпросното качество е добре да бъде доказано от търговеца преди да се предлага каквото и да е на клиента. Нашите служители се стараят за това всеки път, когато клиент дойде при тях с конкретен въпрос или точно изискване към даден артикул или цяла гама от продукти.

Ако трябва да бъдем точни, нашата идея винаги е била да сме колкото се може по-полезни на клиентите си. Това включва множество усилия, които задължително се полагат точно на момента, когато клиентът се нуждае от тях.

Разбира се, ако и вие желаете да получите на практика перфектно обслужване, от което да останете меко казано доволни, то вашата задача е да ни посетите в нашия онлайн магазин, както и във всеки физически обект в страната. Благодарим ви предварително за доверието, което ще ни гласувате!

Защо да се доверите на нашите термометри

Когато търсите термометри в интернет, твърде вероятно е да не откриете точно това, което търсите веднага. Естествено, разнообразието от такъв тип продукти е много голямо, но е важно, когато купувате неща от тип медицинско оборудване, качеството да е наистина на едно много високо ниво.

За целта добре проучете това, към което изпитвате интерес, защото не е добра идея да прибързвате да купувате нещо с неизвестен производител, което ще допирате до деликатни зони на тялото или пък ще поставяте в устата си при орално замерване на телесната температура. Когато говорим за термометри много експерти съветват да се пазарува от доказани дрогерии.

AptekaMedea.bg – ние знаем как да ви помогнем

Ние сме вече дълги години на българския пазар и това ни е помогнало да се развием до такава степен, в която успешно да можем да се вместим в ежедневието на нашите клиенти. Как?

Идеята ни е да можем всеки път да правим нещата възможно най-бързо, за да имате вие лесен достъп до нещата, от които имате нужда. Искаме да имаме възможно най-добрите кадри, за да съветват те по най-адекватен начин клиентите ни.

Желаем да се чувствате колкото се може по-спокойни докато пазарувате при нас, а това се получава единствено и само с правенето на информиран избор, за който трябва на първо място достатъчно знания за конкретния артикул. Разчитайте на нас, защото ние наистина знаем как да ви помогнем!

Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 127 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 89 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 62 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 100 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 74 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 120 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 120 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 129 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 44 оценки)
Оценка на продукта
4.15 от 5 ( 19 оценки)
Add to favorites
-5%

Regular Price: 14,49 лв.

Special Price 13,77 лв.

Електронен термометър, 1 брой, Omron Eco Temp Basic
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 46 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 65 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 116 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 93 оценки)
Оценка на продукта
3.90 от 5 ( 46 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 137 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах