Гел за зъби и венци

Геловете за зъби и венци са продукти, които са създадени с цел подобряване качеството на живот, на всеки, които има тази необходимост. Тъй като устната кухина е изключително ценна и нежна част от нашето тяло, екипът на AptekaMedea.bg създаде специална селекция, в която ще намерите всякакъв вид гел за зъби и венци.

За какво служат геловете за зъби и венци

Този вид продукти се използват за подобряването на конкретни състояния в устната кухина, като например подобряването на емайла на зъбите или успокояване на възпалението на венците. Усещането на дискомфорт в устата може в известна степен да наруши процеса на хранене, а в по-неприятни случаи може дори да доведе до нарушен сън.

Това от своя страна може да се отрази негативно на здравето и силата на имунната система, което допълнително да доведе до развитието на инфекции и възпаления в устата. За това, ако изпитвате подобен дискомфорт, е желателно да реагирате мигновено, за да може не само да го намалите, но и напълно да го отстраните.

Всеки, който е имал проблем с устната кухина, знае как болката може да се прояви в периферните органи като ушите и гърлото – просто спестете неприятностите си и живейте един по-спокоен живот.

Освен за успокоение, различните продукти в тази категория служат и за закрепването на протези и за поддръжката на други ортодонтични добавки и присаждания.

Какви типове гел за зъби и венци предлагаме

Един специфичен и много полезен гел за зъби и венци, може не само да успокои вашите болки, но и значително да подобри начина ви на живот. С тези продукти, вие най-сетне ще имате увереността да се усмихнете, без да се притеснявате от вида на усмивката си.

Тук ще откриете продукти за успокояване на възпалени и кървящи венци, както и мехлеми и мазила, които имат висок вискозитет и се нуждаят от време и постоянство, за да реагират с наранените места. Разбира се, разполагаме и с продукти за поддръжката на протези както и със залепването им, като веществата им са нетоксични и трайни.

Как AptekaMedea.bg гарантира качеството на всеки продукт

Нашата роля за хората, които ни се доверяват всекидневно, се изразява в това те да получават висококачествени продукти на ниска цена с гаранция за произход и безопасност на ползване. Също така всеки наш клиент ще получи отговорно и най-вече вежливо отношение при обслужване.

Благодарение на нашия онлайн магазин, не е нужно да чакате на опашки или да се съобразявате с работното ни време, можете да пазарувате с отстъпки 24/7 без значение къде се намирате.

Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 132 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 44 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 117 оценки)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 148 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 46 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 80 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 98 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 60 оценки)
Оценка на продукта
5.00 от 5 ( 1 оценка)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 92 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 130 оценки)
Add to favorites
-10%

Regular Price: 12,49 лв.

Special Price 11,24 лв.

Urgo Dentilia Филмогел за първи зъбки, 10 мл.
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 129 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 112 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 151 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 116 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 64 оценки)
Оценка на продукта

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах