Носни кърпи и салфетки

Динамиката на днешното ежедневие е на едно високо ниво и предвид, че това клише се е превърнало във всеобща истина, ние – доказаните във времето търговци сме длъжни да предлагаме всички необходими аксесоари и артикули, които могат да ви помогнат. На всеки човек му се е налагало да купи бързо, тук и сега носни кърпи и салфетки.

Истината е, че на всяка крачка хората трябва да разполагат с такива продукти, защото никога не се знае къде и как ще бъдете притиснати от симптоми на алергия, от различни настинки и всевъзможни други неприятни усещания.

Нашата задача, като една от доказаните дрогерии в страната, е да осигурим на нашите клиенти възможно най-доброто.

Ако хората влязат в Аптека Медея, те трябва да намерят задължително онова, което търсят. Това е нашата задача – винаги да разполагаме с най-необходимото, за да ви спасим във всяка неприятна и неочаквана ситуация.

Можем да си позволим да кажем, че винаги сме се справяли с тази задача – да даваме най-наложителното на нашите потребители.

Независимо от трудностите, даваме максимума от себе си, за да можете най-лоялните ни потребители да ни чувстват като спасителен оазис насред джунглата навън.

Защо да закупите носни кърпи и салфетки от нашите дрогерии

От носни кърпи и салфетки има нужда всеки, независимо какво точно прави и накъде е тръгнал. Да, може би салфетки ще закупите от магазин за хранителни стоки, наред с храната, която взимате за дома си, но носни кърпи със сигурност ще закупите от нас.

Заради това, ние сме се подготвили с доста добри видове носни кърпи – разполагаме с такива с балсам, които не позволяват на носа да се разранява при постоянна, ежедневна употреба. Знаем, че когато сте настинали, вие постоянно използвате кърпички, с които да облекчавате дишането си.

Заради това, се получават доста често различни видове разраняване на носа, а ползването отделно на балсами, прави неприятно цялостната ни поява сред хората. Околните виждат, че сме в ситуация, в която не се чувстваме добре и това обира от увереността ни.

AptekaMedea.bg – опитът винаги е на ваша страна

Опитът, с който разполага всеки един служител на нашите аптеки, компетенциите, с които той ще ви помогне да направите своя информиран избор, ще ви направят напълно подготвени, за да се чувствате максимално удобно в дрогериите ни. Разбира се, в онлайн магазина нещата стоят по абсолютно същия начин.

Няма никакъв проблем да получите помощ от наш фармацевт и в условията на пазаруване от дистанция, защото всеки има нужда от подкрепа, независимо дали пазарува очи в очи или от дивана вкъщи.

Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 132 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 116 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 113 оценки)
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 112 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 112 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 113 оценки)
Add to favorites
-15%

Regular Price: 3,89 лв.

Special Price 3,31 лв.

Zewa Everyday кърпи за лице, 2 пласта х 100 броя
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 81 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 85 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 92 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 121 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах