Все повече и повече хора залагат на органичните продукти с едничката надежда те да ги поддържат здрави и успешни в динамиката на ежедневието. Истината е тази, обаче, че не всеки човек може винаги да се храни правилно.

Обикновено, скоро след началото на диетата или лекото хранително ограничение, идват празници, на които се заформят огромни, безкрайни, неколкодневни софри, на които пада сериозно ядене, а това означава най-вече киселини и затруднения при обработката на поетото.

Излишни килограми едва ли ще има в изобилие само заради няколко софри, но все пак не прекалявайте, защото килограмите може и да дойдат. Истината е, че, за да поддържате нужните килограми, в които да се чувствате оптимално, вашата задача е да не се тъпчете през останалото време, в което все пак ги няма постоянно неколкодневните софри, за които загатнахме.

Нашата задача като една от най-устойчивите дрогерии и аптеки в страната е да подсигурим именно тези периоди между празниците. Тогава си проличава кой и каква дисциплина има.

Ако успявате да поддържате едни и същи килограми дълго време, то вие на практика сте доста успешни, защото малко хора успяват наистина да поддържат едно и също число на кантара за дълго, дълго време. С настоящата категория, обаче ще ви покажем метод, чрез който вие да можете да поддържате лесно онова, което се явява най-голяма трудност – усмихнат кантар.

Супер храни за супер хора, за супер здраве

В нашата дрогерия вие ще откриете невероятни супер храни. Селекция от продукти, която ни носи гордост всеки изминал ден.

При всяка една покупка на даден артикул от наш клиент, ние виждаме надеждата в погледа и усмивката на лицето, с които той си отива от нас, хванал здраво продукта, който е купил току-що. Това ни кара да си мислим, че всеки един човек има невероятната възможност да промени съдбата си и благодарение на нашия ежедневен труд, той има тази възможност.

AptekaMedea.bg – ние знаем какво ви е нужно

Опитът и всички останали компетенции, които сме натрупали в годините, в които AptekaMedea.bg е на пазара и се развива стремглаво нагоре, са ни дали едно нещо като сигурен извод – клиентите имат нужда от нас. На практика, вие търсите супер храни, защото знаете, че можете да сте супер хората, които винаги сте мечтали да бъдете.

С наша помощ, както и с помощта на знанията на всеки един от нашите фармацевти, вие ще успеете да постигнете невероятна визия без значение какво приемате, стига то да е одобрено от нашите експерти. Всеки един артикул в настоящата категория е преминал през тясно сито и щом е пред очите ви в момента – вие можете да му се доверите напълно!

Add to favorites BIOTONA БИО КАКАО ПРАХ 200ГР
13,39 лв.
BIOTONA БИО КАКАО ПРАХ 200ГР
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 116 оценки)
Add to favorites BIOTONA БИО КУРКУМА НА ПРАХ 200ГР
16,49 лв.
Biotona био куркума на прах 200гр.
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 85 оценки)
Add to favorites
17,49 лв.
Biotona био мака 200гр.
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 95 оценки)
Add to favorites
56,49 лв.
Biotona био скин фуд 200гр.
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 102 оценки)
Add to favorites
18,89 лв.
Biotona био спирулина 200гр.
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 60 оценки)
Add to favorites
42,89 лв.
Biotona био супер грийнс 200гр.
Оценка на продукта
Add to favorites
21,99 лв.
Biotona био супер кълнове 300гр.
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 45 оценки)
Add to favorites
25,19 лв.
BIOTONA БИО СУПЕР ФИБРИ 300ГР
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 42 оценки)
Add to favorites
43,89 лв.
Biotona био супербууст 200гр.
Оценка на продукта
Add to favorites
30,49 лв.
Biotona био фито детокс 200гр.
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 110 оценки)
Add to favorites
28,79 лв.
Biotona био хлорела 200гр.
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 72 оценки)
Add to favorites
25,19 лв.
Био Микс от Супер Плодове, 250 г. Biotona
Оценка на продукта

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах