Когато човек иска да разбере повече за нещо, то той създава инструмент или метод за постигане на повече прецизност и яснота. За това и в нашата онлайн аптека можете да намерите всевъзможни тестове, които да ви послужат във важен момент и да ви дадат повече информация за конкретно вещество или за наличието на такова във човешкия организъм.

Какви тестове предлагаме

Основното разграничение между тестовете, които предлагаме на AptekaMedea.bg, се съдържа в това, че едните тестват за органична материя и нейните количества в организма, а другите тестват наличието на различни видове медикаменти и вещества в организма. Всички тестове, които виждате тук са приложими в домашни условия и не изискват кръвна проба за тяхното извършване.

Реално предлагаме тестове за бременно от различни производители и с различни методи на прилагане, като всеки един от тях е за еднократна употреба. Някои от тестовете засичат нивото на pH в организма, а другите засичат увеличението на конкретни ензими в тялото, които се асоциират с бременност при жените.

В тази категория на тестове за естествени процеси в организма, влизат и тестовете за захар и наличните кетони, които се ползват при управление на кръвната захар в организма. Кетоните са вид ензими, които тялото започва да отделя, при липсата на захар в организма, и тяхната поява бележи започването на различен режим на хранене от въглехидрати към мазнини.

Тестовете за вещества покриват голям спектър от медикаменти и незаконни вещества, от марихуана до хероин, метадон и всички подобни производни. Те са полезни при необходимост от тестване на вещества в организма като не показват наситеност а просто тяхното присъствие.

Какво трябва да знаете за тестовете

Желателно е подобни тестове да се извършват с оглед правилата и регламентите, които са описани в листовките, които идват във всеки пакет. Всички налични тестове имат допустима норма за верни резултати, като тяхното място в нашия каталог показва, че подобни тестове са доказан методи за откриване на бременност и вещества в организма на човек.

За прилагането на подобни тестови решения, не е нужна кръв, но може да се наложи да се използва секрет от устата или урина, както е при дамските тестове за бременност. Ако имате нужда от повече информация за някои продукти и за правилното им ползване, моля свържете с нас чрез чат формата.

Винаги доверени решения – AptekaMedea.bg

Това, което ни отличава от другите аптеки, е че ние значително улесняваме процеса на пазаруване. Чрез създаването на оптималната система за пазаруването през интернет, всеки наш клиент може да намери точно нужните неща за бита и професията си на едно място – всеки продукт е произведен и проверен от доказани и доверени производители.

Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 54 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 50 оценки)
Оценка на продукта
4.50 от 5 ( 4 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 49 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 121 оценки)
Оценка на продукта
5.00 от 5 ( 1 оценка)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 52 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 116 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 115 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 86 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 59 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах