Антипаркинсонови

Болестта на Паркинсон е неверологично-дегенеративно заболяване, което е широко разпространено и се предава по генетичен път. Начините за лечението му в ранен и среден, както и контролиране на симптомите му в по-късен стадий, се извършва чрез т.нар антипаркинсонови лекарствени продукти.

Какви решения предлагат различните антипаркинсонови лекарства

Лечението на паркинсон и симптомите на подобни дегенративни състояния се прави на индивидуална основа, като най-често те се разделят на две групи. Първата група са лекарства, които се използват като част от превантивна терапия, която да забави ефектите на заболяването.

Другите лекарства третират ригидността на мускулите, тремор, спонтанно движение на очните ябълки, като се прилагат невролептици от класа на антихолинергичните лекарства. Те също могат да се прилагат и при други състояния, които нямат общо с паркинсон, като екстрапирамидални симптоми като спазми на отделни мускулни групи.

Тези продукти дори виждат ползване при хора претърпели операция на сърцето, като преди да се приемат е важно да е проведена консултация със завеждащ специалист и лекуващ лекар.

Основната функция на наличните тук антипаркинсонови, е да предоставят начин за справяне със болестни състояния свързани с липсата на контрол над мускулатурата, очните нерви, езика, лицето и централната нервна система.

Защо се предписват подобни лекарствени продукти

Предписването на подобни лекарствени препарати се извършва като шанс за хора с паркинсонови симптоми, да нормализират своята двигателна способност. Те също така се прилагат и при хора претърпели сериозни физически травми, трансплантации на костен мозък и при възстановяване на нервни окончания в периферията на тялото.

Третирането на паркинсон изисква точно специфично изследване, което да установи стадия на заболяването и на кои места най-вече трябва да се наблегне. В ранен стадии се приемат определени вещества, които да забавят дегенеративното действие на заболяването, а в по-късни етапи се третират симптоми за подобряване и повишаване качеството на живот.

При хора с проблеми в бъбреците е задължително приемането на ензимни инхибитори, които да подобрят усвояването на лекарствата, както и да намалят тежестта им над бъбреци и отделителната система. При загуба на контрол над дебелото черво и пикочния мехур, често се започва продължителна терапия, която е специфично насочена към възстановяване на самоконтрол.

Тези лекарства не се отпускат без лекарско предписание, като закупуването им е възможно само във физически обект на AptekaMedea.bg.

Какво прави пазаруването през AptekaMedea.bg препоръчително

Това, което прави нашия онлайн магазин толкова предпочитан от мнозина, е че предоставя удобен начин за закупуване на важни лекарства. Тук също така можете да разберете пълния ни каталог с лекарства преди да посетите физическо място, както често се налага при изписването на лекарствени продукти от групата на антипаркинсоновите медикаменти.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах