Тампони за лице

Малко са продуктите на пазара, които имат толкова широко приложение в бита на един човек, без значение дали ще се ползват за козметични или медицински цели. И тъй като знаем, че потребностите на нашите клиенти се различават значително, създадохме селекция от тампони за лице, които да обемат всички възможни нужди.

Ползите от тампоните за лице

С живота в града идват много трудности за ежедневната грижа за кожата на лицето, като една от тях е как хем да я предпазим от мръсотия, хем да я подхранваме. Прекалено честото миене на кожата със сапун може да доведе до изсъхване, а пък прекалено суровите балсами за миене могат да доведат до раздразнение.

За това и има специални тампони за кожата на лицето ви, като различните размери и съставки в тях ги правят подходящи не само за козметично, но и за хигиенично приложение. Направени от чиста, неизбелена памучна суровина, тези тампони служат за нанасяне и премахване на различни вещества от и на кожата.

Една от ползите на тампоните се изразява в силната попивателна способност на памука, както и нежния му допир до самата кожа. Поради естествените анти-алергенни свойства на памука, този метод на третиране на кожата се оказва масово приложим към всички, които имат нужда от по-внимателен подход към поддръжката на тяхното лице.

Попивателността на чистия памук ги прави доста добри за отстраняване на лак както и задържането на течности като лакочистител или тоалетни млека и балсами. Те улесняват нанасянето на подобни козметични продукти и отстраняват нуждата от агресивно измиване.

Кои са различните видове тампони за лице

Основното различие между предложените тук тампони за лице се съдържа в техните размери както и в текстурата на самите тампони. Някои продукти предлагат една гладка повърхност без никакво текстуриране, докато други продукти са капитонирани, за да увеличат общата площ на еднакъв размер тампон.

Така, вие имате възможността да работите с различни вещества с разнообразен вискозитет, без да се опасявате, че те не биха попили. Капитонирането и създаването на различни текстури, придава лек масажиращ ефект на всеки тампон, а нежния памук помага на кожата да започне процеса на възстановяване и самопочистване.

Как AptekaMedea.bg се отличава от останалите

Това, което ни прави различни от останалите, е че ние инвестираме доста голям процент от времето си в проверяването на всеки отделен продукт. Тази проверка се извършва от нашите екипи, за да гарантира на всеки наш клиент, че всеки продукт, намиращ се на тази страница ще бъде от най-високото качество.

Смятаме, че е дълг на всяка аптека да устоява репутацията на фармацевтите, като хора с педантичност, прецизност и с насоченост към грижата за хората.

Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 89 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 80 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 89 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 58 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 86 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах