За деменция

Деменцията е дегенеративно състояние на NMDA-рецепторите, което може да бъде следствие на Алцхаймер или болестта на Паркинсон. За да се подобрят връзките между тези рецептори в мозъка, се налага терапевтична намеса със специални и специализирани лекарства за деменция, които се предписват от лекуващ лекар и се приемат по специфичен регламент.

Какви лекарствени продукти за деменция има тук

Има няколко основни вида лекарства предвидени за лекуването и подобряването на симптоми на деменция. Има продукти, които са специално създадени за третиране на деменция от болестта на Паркинсон, и такива направени за Алцхаймер деменция, както и такива направени за третирането на симптоми и при двата вида.

Те са насочени към лекуването на умерена до тежка деменция и при двата вида болестно състояние, като тяхното натрупване в организма започва преизграждането на специфични рецептори в мозъка и нервите. При загуба на конкретни функции в тялото и контрол над мускули, могат да се прилагат комбинации от лекарства за деменция.

Има лекарствени препарати на основата на мемантинов хидрохлорид, които са специално насочени към олекотяване на когнитивните дисонанси и подобряване на познавателните процеси. Това се случва при подобряване на нервните сигнали в мозъка, както и подобряване на химичния състав между различните синаптични връзки отговорни за познавателните и логически процеси.

В какви случаи се предписват тези лекарства

Основните случаи, в които се предписват тези лекарства са при деменция развита от различни болестни състояния. Те също така могат да лекуват усещането на объркване и да подпомогнат оросяването на мозъка, както и да помогнат за по-бързото запомняне на голямо количество информация.

Не е желателно тези продукти да се ползват при нарушена бъбречна функция или номиналната функция на черния дроб. Не е желателно и да се ползва при хора, които не страдат от симптомите на деменция, тъй като може да окаже негативен ефект над организма.

Тъй като тези продукти са насочени към подобряване на нервните окончания и връзката между синапсисите в мозъка, се прилагат антагонисти на NMDA-рецепторите, за да се подобри процесът по обмен на информация. Ако вашето тяло няма нужда от такъв вид намеса, може да се получи дисонанс между функциите на мозъка, а това да навреди на цялостното Ви здраве.

Затова е напълно задължително тези продукти да се взимат само при лекарско предписание и по специално създаден режим и регламент.

Защо да закупите своите лекарства от AptekaMedea.bg

Лекарствата предназначени да третират симптомите на деменция трябва да бъдат качествени и с доказан ефект, най-вече защото се разчита на тях. От AptekaMedea.bg сме наясно с това, затова и настоятелно проверяваме всеки продукт, за да сме сигурни, че всеки закупил този клас лекарства ще разполага само с най-доброто.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах