Пинсетите са специфичен и изключително полезен инструмент за всеки човек, които имат нужда от прецизност. В зависимост от вида, с който разполага един човек, те могат да се ползват както за козметична, така и за прецизна дейност, в която се изисква внимателното пипане – тоест електроника, създаването на модели и дори за скулптор на глина.

Пинсетите и техните ползи за човека

Ползите от едни пинсети за дама или мъж могат да са много, като най-често тяхното приложение е в прецизирането на козметични процедури. С правилната форма на върха на пинсетата, един опитен или учащ се козметик, може да постигне различна форма на веждите, като финия допир и контрол позволява значително по-добри и точни резултати.

Подобен вид инструменти често намират и медицинско ползване, въпреки, че медицинските пинсети се различават от нашите предложения със своето съдържание на хирургична стомана. Ако вие търсите някакъв продукт, които може да пасне в ръката ви, но и да е способен да свърши работата на лазер, то подобни пинсети са точно за вас.

Те могат да се ползват за сглобяването на електроника, за премахването на черни точки от кожата на човек, за отстраняването на фини частици или дори за оформянето на вежди. Реално, ако имате нужда от нещо, с което да достигнете различни места, или да премахнете нещо, което е трудно за вадене, то различните пинсети са точно за вас.

Колко вида пинсети предлагаме

Предлагаме няколко основни вида инструменти, като те са такива със заострен връх, пинсета с широк връх и такива със скосен връх. Всеки един вид има конкретно приложение и ползи, за това, ако искате да имате повече възможност за реакция, ви препоръчваме да закупите и трите вида.

Пинсетите с широк край са най-често ползвани за захващането на фини косми или фини частици. Те са полезни именно поради по-голяма площ, с която захващат и така не се изисква толкова прецизност при прихващане на желания обект.

Продуктите със заострен връх вършат точно обратната работа, те са най-полезни, когато имате нужда точно от повече сила на едно конкретно място. Тази пинсета свежда силата на човешката ръка до една малка точка, и така позволяват за премахването на трудни за отстраняване неща, като кърлежи от домашен любимец или друг вид предмет.

Пинсетата със скос се използва като средна точка между другите два вида, както и като инструмент за постигане на интересен ефект при оформянето на вежди.

Защо да изберете точно пинсетите на AptekaMedea.bg

Ако искате да сте сигурни в своята покупка, искате да ви е лесно когато пазарувате, и не ви се чака на опашки, то тогава е хубаво да се доверите на AptekaMedea.bg. Нашето име е добре познато и това не е никак случайно – съвсем естествено е да разполагаме с най-добрите продукти на пазара.

Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 63 оценки)
Оценка на продукта
4.55 от 5 ( 90 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 141 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 103 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 66 оценки)
Оценка на продукта
4.90 от 5 ( 124 оценки)
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 88 оценки)
Оценка на продукта
4.30 от 5 ( 14 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 128 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 46 оценки)
Оценка на продукта
3.80 от 5 ( 15 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах