Полова система

Човешката полова система е пряко засегната от поведението на т.нар полови хормони като естроген, при жените, и тестостерон при мъжете. В случаи на нарушение на секрецията на тези хормони, дали поради менопауза или карценомно лечение на половите органи, могат да настъпят сериозни последици за целия организъм.

Затова фармацевтичните компании и лекарите по света създават лекарствени продукти, които да помогнат с наличен дефицит или при нуждата от спиране на производство на някои хормони.

Какви лекарства за полова система ще откриете тук

Има няколко различни вида лекарства за полова система, повече от които се приемат перорално и са под формата на таблетки. Лекарствата предназначени за третиране на проблеми и промени в половата система на един човек, могат да се сведат то тези видове:

  • Обратими контрацептиви;
  • За хормонална терапия;
  • Против остеопороза;
  • Антибактериални или антивирелентни.

Като лекарствата за хормонална терапия се използват за множество лечения и прекратяване на протичащи процеси в организма на мъже и жени. Що се отнася до антибактериалните медикаменти, те главно служат за подсилване на имунната система и са на основата на лиофилизирани бактериални лизати от Escherichia coli.

Те се използват за третирането на рецидивиращи инфекции в пикочните канали и мехур, както и при нужда от подсилване на имунната система. Това е естествен имуностимулант, много често ползван при родилки.

Кога ще ви бъдат предписани подобни продукти

Лекарства и медикаменти за полова система се предписват при нужда от ефективно противовъздействие на противопоказно хормонално поведение на тялото. Това може да включва много неща, като:

  • Част от антиканцирогенна терапия;
  • Противовъздействие на остеопороза;
  • Прекратяване на лактация при бременни жени;
  • Противозачатъчни;
  • Премахване на инфекции от половата система.

Особен характер имат обратимите противозачатъчни на основата на етинилестрадиол и хлормадинон ацетат. Те са хормонални контрацептиви за перорално приемане, които могат да предизвикат съсиреци в матката и кръвоносната система.

Всички тези продукти се изписват под лекарско предписание и се приемат по точно специфичен регламент. Нерегламентираното спиране на хормонални контрацептиви може да причини уголемен риск от съсирване на кръвта във вените, затова е важно да се спазва точното предписание описано в опаковката.

Защо да изберете своите лекарства от AptekaMedea.bg

Това да ви бъдат предписани каквито и да е лекарства означава, че имате нужда от стабилност и подкрепа. Лечението на сериозни заболявания се нуждае от прецизност и качество и точно това ще откриете тук.

Нашата практика ни показва, че хората откликват на качеството, но търсят и добрата цена. Затова развихме ефективна мрежа от доставчици, която ни позволява да ви доставим точно това.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах