Кожата ви е суха и става лесно раздразнена след къпане? Чувствате ли се уязвими при ползване на обикновен сапун? Имате ли нужда от по-нежно решение за вашата лична хигиена?

В тази категория ще намерите едни от най-добрите дерматологични сапуни за нежна кожа, за миене на лице, против изсушаване и такива със специфични анти-фънгацитни свойства.

Грижата за лицето и тялото със специални дерматологични сапуни

Грижата за кожата е една от най-големите дилеми в света на козметиката и дерматологията. Като най-големият орган в човешкото тяло, кожата има важната функция не само да защитата организма от външния свят, но и да доставя нужните витамини и минерали чрез пасивна консумация.

Подхранването на кожата става не само чрез ползването на лосион, но и чрез употребата на специализирани сапуни, които са създадени да се грижат за епидермиса и да не го изсушават.

Ползването на обикновен сапун може да се окаже доста проблематично за мнозина, тъй като те много често изсушават кожата.

Без своите естествени масла, кожата остава уязвима на дори най-малките дразнения и бактериални инфекции, да не говорим за нарушаване на естествената флора в нея.

Запазете нежната чувствителност на кожата с тези продукти

Човек живее в симбиотична връзка с много бактерии и организми по кожата си. Тяхната роля е да отстраняват мъртвата тъкан и да създадат място за израстването на новите клетки.

Тези клетки се подхранват от храносмилателните процеси в кожата и микроскопичните организми в нея.

Това може да звучи отвратително за мнозина, но реалността е, че е една от най-добрите връзки в природата. Без тези бактерии, кожата ще е изложена на непропорционално разпадане като няма да бъде способна правилно и равномерно да отделя умиращите или умрели клетки.

Следствие на това може да се развие инфекция и доста неприятен обрив, от които да се развият други, по-опасни бактерии.

Това е и причината да е толкова важно да се запазва здравето на кожата, не само чрез втриване на етерични масла, но и чрез употребата на качествени сапуни на добра цена.

Тези сапуни се грижат за бактериите, като успешно отмиват мръсотията и всичко ненужно, но не представляват химична опасност за наличните гости.

Изобилно наличие на качествени продукти само в AptekaMedea.bg

Нашата гордост в работата ни идва от внимателните избори, които правим с всеки продукт. Тъй като нашите клиенти ни се доверяват, всеки ден се налага да правим правилното, вместо лесното решение.

Директната ни работа с производители, а не доставчици, ни дава гаранция за качеството на продукта, както и ни позволява да го предложим на доста по-ниска цена.

Изберете най-добрата аптека в България още днес и намерете всичко нужно за вас и вашето семейство.

Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 86 оценки)
Оценка на продукта
4.55 от 5 ( 109 оценки)
Оценка на продукта
4.15 от 5 ( 7 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 129 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах