Мъжката полова система е особено сложна мрежа от тъкани, мускули и органи, които са отговорни не само за репродуктивността, но и за освобождаване на урина от тялото. При появата на дисфунцкия в тази област на половите органи, един от начините тя да бъде премахната и да се върне нормалното действие на организма, е чрез стимуланти.

Какво представляват изложените тук стимуланти

Мъжката ерекция зависи от множество фактори, едните бивайки наличието на тестостерон в организма и присъствието на кръв в разширяващите се кръвоносни съдове в неговата периферия. При нарушаване на ерекцията при възрастни хора, един от начините за възвръщане на виталността на половия член е чрез приемане на лекарствени продукти.

Изложените тук препарати най-вече работят на основата на инхибитори на фосфодиестеразата тип 5. Те могат да имат различен произход, но главната им функция е да увеличат кръвоснабдяването към половия член при поява на сексуална стимулация.

Тези вещества са изключително ефикасни във възвръщането на полова активност при мъже с изгубен тонус и при по-възрастни потърпевши. Първоначалното му приложение е било като лекарство за ниско кръвно, като основното му действие е да разшири кръвоносните съдове.

Важно е да се обърне внимание на това, че подобни лекарства се изписват от медицински лица запознати с кардиологичната история на пациента. Не е желателно сместването на наличните стимуланти с алкохол, тъй като това може допълнително да разшири кръвоносните съдове и да се получи хипертония.

Кога се предписват подобни лекарства

Подобни лекарства могат да се предписват при няколко обстоятелства:

  • При желание от пациента;
  • При невъзможност за постигане на постоянна ерекция;
  • При доказано здрава сърдечно-съдова система;
  • При нераково уголемаване на простата.

Реално, тези вещества имат три предвидими функции над тялото – да увеличат притока на кръв към пениса при сексуална стимулация, да намалят увеличената простата, да разширят кръвоносните съдове в тялото.

Преди приемане на подобни стимулиращи препарати, е препоръчително да се направи консултация с кардиолог, за да се установи какво е състоянието на сърцето. Не се препоръчва прием от хора с доказан проблем със сърцето, като сърцебиене, инфаркт на миокарда и други уязвимости създадени от високо кръвно налягане.

Тези лекарства имат пряка връзка с улесненото уриниране преди или след полова активност, именно заради увеличеното кръвно налягане.

Защо да имате доверие на AptekaMedea.bg

Всеки има нужда от доверен помощник, когато най-чувствителните теми в живота биват засегнати. Затова от AptekaMedea.bg предоставяме напълно дискретно обслужване, качествени продукти с доказан ефект и произход и то на много добра цена.

Не е нужно да гадаете или да се чудите, щом вашият лекар ви е предписал лекарство намиращо се тук, то това означава, че е точно за вас.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах