Обогатяването и подхранването на мозъчната дейност, нервните окончания и възстановителния процес след операции на гръбначни прешлени, изискват приемането на специални лекарствени продукти с лекарско предписание. За да добиете по-добра представа какво можете да намерите тук, продължете да четете по-надолу.

Какви видове лекарства за нервна система предлагаме тук

Лекарствата за лечение и подобряване на когнитивните способности на възрастни пациенти варират в своя състав. Това, което ги обединява е ролята на екстракт от Гинкго билоба и други растителни видове с позитивен ефект над концентрацията и мисловната дейност.

Подобни продукти се съобразяват спрямо текущ прием на други лекарства и не се изписват на възрастни пациенти с доказана деменция, болест на Паркинсон, депресия или загуба на памет следствие травма или медикаментоза. За да се разбере какво точно е добре да се направи в случаи на нарушаване на нервна тъкан, е правилно да се консултирате с неверологичен специалист.

Отделен клас лекарства, които са представени в тази категория, са т.нар витамин В комплексните таблетки, които съдържат В1, В6 и В12. Те се класифицират като комплексни таблетки, които са насочени към третирането на невралгия, неверопатия и проблеми с концентрацията.

Те също се предоставят в аптеките на Медея, но само срещу лекарско предписание, като е важно предварителна да се постави диагноза установяваща източника на загубата на памет.

Кога се предписват тези лекарства

Предписването на подобни лекарствени продукти се извършва от личен лекар или завеждащ специалист, който е добре запознат не само със състоянието на пациента, но и приема му на лекарства.

В комплексите се изписват при наличие на невралгични заболявания като закърняване на нервните коренчета следствие на операция или атрофия на гръбначните окончания. Прилага се и при болка в седалищния нерв и при терапевтично възстановяване на пациенти от операция на нервите, както и при травми на мозъка.

При парализа на мускулите на лицето също се прилагат В-комплексите, като е нужно те да съдържат В1, В6 и В12 в една таблетка.

Самото приемане на таблетките се определя от състоянието както и от приемането на други лекарствени продукти. При нужда от прием на други лекарства, е важно да се направи план за прием на други лекарства след или по време на лекарствена терапия с В-комплекс.

Защо само на AptekaMedea.bg можете да сте сигурни в избора си

Нашата роля на пазара е да дадем сигурно място за закупуване на важни и необходими лекарствени препарати и вещества с лекарско предписание. Причината да сме първия избор на хиляди хора в България, е понеже сме доказали своята педантичност и това, че всичко, което е налично тук има доказан ефект при различни болестни състояния.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах