Човешкото желание за удоволствие ни тласка към търсенето на различни усещания, и за да предпазим най-чувствителните части от себе си, е желателно да използва спомагателни средства. Такъв вид вещества са важна част от живота на модерния човек и без тях има опасност от нараняване и намаляване чувствителността точно в най-важните моменти.

Ползите от различните лубриканти

Както самото име на продуктите предполагат, различните лубриканти съдействат за намаляване триенето между кожата. Така се увеличава възможността за подвижност, като се намалят рисковете от създаването на чувствителни места, изсъхването на кожата или по-сериозни наранявания в интимните зони на тялото.

Друга полза, в зависимост от вида на лубриканта, е хидратирането на нежните ерогенни зони. Чрез употребата на такъв вид продукти, вие можете да намалите негативните ефекти на неприятната жега и да запазите тонус и баланс в интимните зони на тялото.

Съвсем различно, е когато подобен вид продукти се прилагат в интимен контекст, тъй като е важно те да не бъдат комбинирани с контрацептиви като презервативи. Презервативите се произвеждат от специален латекс, които също съдържа специален, фабричен лубрикант, които ще реагира негативно с продукти на петролна или силиконова основа.

Желателно е подобни продукти да се ползват отделно, за да се намали вероятността от изтъняване и компрометиране на иначе доверените контрацептивни методи. При консумацията на подобен вид продукт, не е нужна лекарска намеса, но е желателно да се подходи към премахването на веществото от организма.

Макар и нетоксични и неотровни за човека, тези вещества могат да доведа до раздразнение на стомаха, за това избягвайте тяхната директна консумация.

Какви лубриканти предлагаме

Тук можете да намерите лубриканти от добре познати производители и марки, както и продукти от иновативни компании. Основния вид, които предлагаме е на силиконова основа, като той не бива да се ползва с презервативи.

Предлагаме и лубриканти с вкус на череша и различни стимулиращи вещества и ухания, както и продукти с успокояващ ефект на сухата кожата. Има налични и продукти, които служат за увеличаване на чувствителността точно там, където повече от нея е нужда.

Защо да се спрете на AptekaMedea.bg

Грижата към нашите клиенти се изразява в педантичния подбор на абсолютно всеки продукт, като самите ние се доверяваме на вече доказани решения. Без значение дали търсите козметика, лекарства, медикаменти или продукти за интимен живот, това, което можем да ви гарантираме за всеки един от тях, е че са сигурни за ползване по препоръка и че е от най-високо качество.

Доверявайки се на нас, вие се доближавате до един по-удобен и приятен живот.

Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 52 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 3 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 103 оценки)
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 135 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 125 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 124 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 58 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах