Вода и напитки

Знаете ли, че според последни статистически данни, съвременниците ви масово не приемат достатъчно количество вода? Истината е, че на повечето от хората, станали жертва на тази статистика, не им остава никакво време да въвеждат в тялото си необходимите минимум 2/2,5 л. от благодатната течност.

Водата дава на организма невероятни количества енергия, общо здраве и най-важното – потушава всички видове проблеми, свързани с обезводняването. Това са най-често симптоми като глад, ленивост, различни болки, натравяния дори и т.н.

Всеки един от тези проблеми могат спокойно да бъдат избегнати с прием на достатъчно вода, която, обаче винаги трябва да бъде и приемана в нормални количества. Нека не пренебрегваме и останалите видове напитки, защото те също имат стойност, която трябва да бъде отчетена.

В категорията ни, пълна с разнообразни видове вода и напитки, ние събрахме всеки един нужен вид течност, която може да има приятен отзвук върху организма ви. Не се притесняваме да ви съобщим, че нашата задача е изпълнена, защото без капка съмнение напитките, които предлагаме на вас – нашите клиенти, са пълни с ценни съставки, неналични другаде.

Масово напитките на широкия пазар просто имитират полезните съставки, упоменавайки ги единствено на етикета. Наличието на всички тези витамини, минерали и други ценни съставки, е абсолютно минимално.

Защо да вземете вода и напитки от дрогерия/аптека

Вода и напитки можете да си закупите отвсякъде – нека си кажем самата истина. Това, което често пропускаме, обаче е, че не навсякъде могат да ви предложат напитки, които да са наистина сериозно снабдени с качествата на онези, предлагани в AptekaMedea.bg.

Нашите напитки, дори и обикновената вода, разполагат с ценни съставки, благоприятстващи куп процеси, протичащи в човешкото тяло. Целта ни е масово поколението да започне да пие повече вода, повече напитки, които да имат нужните добри ефекти върху цялото тяло на употребяващия.

AptekaMedea.bg – доверете ни се, защото си заслужава

Доверието винаги е било взаимно, но нека не забравяме, че все пак от нас се изисква да даваме максимума от себе си, за да поддържаме този огън между клиент и търговец. От нас се изисква да предлагаме само и единствено качествени продукти, с които вие – нашите клиенти, нашето вдъхновение, да сте винаги здрави, усмихнати, уверени и щастливи.

Нямаме намерение да ви залъгваме с продукти на дребно. Желанието ни е да успявате лесно да постигате нещата, които искате, да сте уверени в това, което правите и здравето да не ви напуска.

Резултатът? Изводът от всичко е, че само здравият човек може да бъде конкуренция на самия себе си и постоянно да се надскача!

Add to favorites BIOTONA БИО АЛОЕ ВЕРА + КУРКУМА + ДЖИНДЖИФИЛ 1000МЛ
-10%

Regular Price: 36,59 лв.

Special Price 32,89 лв.

Biotona био алое вера + куркума + джинджифил 1000мл.
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 74 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 55 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 74 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 56 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 115 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 105 оценки)
Оценка на продукта
5.00 от 5 ( 1 оценка)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах