В интернет човек лесно може да се подлъже и да закупи някоя не толкова качествена стока, тъй като устойчивостта не може да се провери от първо лице, липсва и директното докосване с ръце. Когато става въпрос за защитни маски за лице, то тогава трябва да се действа с особено внимание.

Ние разбираме този проблем с липсата на живо докосване до артикулите и заради това разчитаме на нашите професионални, доказали се с времето фармацевти да обясняват подробно на хората, за да имат клиентите ни право на свещен информиран избор, в който вярваме ревностно!

Най-добрата степен на защита с нашите маски

След като се оказа, че носенето на маски е едно от най-важните неща тогава, когато животът и здравето на човек са най-важни, то този аксесоар се превърна в един от задължителните, независимо с какво се занимава човек. Вие, в ролята си на клиент, също трябва да можете да разчитате на правилните аксесоари.

Всеки контакт, който извършваме в ежедневието си, е важен и не бива да бъде отменян или пък да ни носи притеснение само заради липсата на аксесоар. За да сте напълно сигурни в своите социални контакти, да се чувствате напълно спокойни през деня, вие се нуждаете от солиден съюзник по време на защитата на своето здраве.

За да бъдете здрави, освен дистанция между вас и болен човек, например, добра идея е да заявите напълно категорично, че искате отсрещната страна да носи защитна маска за лице. Това ви гарантира с от 40 до 50% защита и ви дава правото да се чувствате много по-спокойни и предпазени от евентуално заразяване или предаване на каквито и да е било инфекции.

Спокойствието е най-важно тогава, когато знаете, че отсрещната страна евентуално може да ви предаде нещо неприятно. Готови ли сте да разчитате на едни от най-добрите в направление запазване на вашето здраве и това на близките ви?

Заповядайте при нас!

AptekaMedea.bg – чувствайте се спокойни по време на пазаруване

Ние от AptekaMedea.bg се стремим всеки ден да даряваме хората, които искат да ни се доверят, с удовлетворение от поредния пазар. Разбира се, за нас е повече от важно да сме сигурни в това, което предлагаме на масовата си потребителска аудитория!

Нямаме никакво съмнение, че производителите, на които разчитаме към днешна дата, са се постарали напълно да подсигурят онова, което ние предлагаме на клиентите си. Тези производители са хората, които са наш основен приятел в това да печелим нови и нови клиенти, които с времето се превръщат в лоялни такива!

Заповядайте при нас, ако искате и вие да се чувствате максимално сигурни в това, което пазарувате от своята дрогерия или аптека. Разбира се, можете да пазарувате директно и от нашия онлайн магазин – очакваме ви!

Add to favorites МАСКА ТЕКСТИЛНА ДЕТСКА МНОГОКРАТНА Х 1
-60%

Regular Price: 7,99 лв.

Special Price 3,20 лв.

Маска Текстилна детска многократна х 1бр.
Оценка на продукта
3.65 от 5 ( 3 оценки)
Add to favorites
1,99 лв.
Респираторна маска FFP2
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 93 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах