Тапите за уши са един уместен продукт, когато искате да заглушите неприятните звуци, да предпазите слуха си или, когато имате нужда от покой. Продуктите, които предлагаме на AptekaMedea.bg са тествани и са гарантирано-безопасни откъм алергични реакции и екстракция при нужда от премахване.

Какви са ползите на тапите за уши

Тапите за уши са вид принадлежност, която служи за запълването на ушните канали с цел предотвратяване достигането на външни фактори до вътрешността на ухото. Тези „тапи” могат да се ползват в много контексти, от пътуване до производствена дейност, при която се борави с шумни машини и имате нужда от защита на слуха.

Най-често срещаната полза от тези тапи е намаляването на силата на звуковите вълни, които, чрез вибрационен резонанс, стигат до тъпанчето. Иначе казано, ползва се от хора, които искат света около тях да бъде по-тих – много често се намират в контекста на шумни съседи, по време на пътуване или когато някои има нужда от абсолютна тишина за да заспи.

Друга полза от подобен вид продукти, е че предотвратяват настилането на прах, мръсотия и други механични и водни примеси. Чрез нежната си текстура, всички тапи за уши създават сигурно и изключително точно затваряне на ухото, без реално да създават дискомфорт.

Ефектите от ползване на тапи за уши

Един от ефектите от ползването на тапи за уши, съвсем предвидимо, е това, че значително се намалява силата на звука, които ще достигне до тъпанчето на ухото. Друг ефект е това, че се стопира достигането на вода, ако плувате, или достигането на прах, ако работите в строителната индустрия или сте чистач, които често бива излаган на подобни условия.

По този начин се намалява мръсотията в ушите, за която тялото би започнала да компесира като създава повече ушна кал, чиято функция е да действа като увлажнител както и защита на ушния канал и ушната мида.

Един ефект, които е важно да се избегне, е ефекта на увеличаването на налягането във вътрешното ухо. При използването на подобни тапи за пътуване със самолет, е желателно те да се сложат след издигането на самолета до височината за летене, за да се избегне дискомфорта при изравняването на налягането между околната среда и това във вътрешното ви ухо.

Защо да изберете AptekaMedea.bg за вашето пазаруване

Това, което ще направи вашето пазаруване в нашата онлайн магазин по-приятно, е наистина богата селекция от продукти, които бихте очаквали да видите във всеки наш физически магазин. С оглед на странните времена, в които се намираме, това да пазарувате и закупите всичко, от което имате нужда без да напускате дома си, е невероятно полезно и улесняващо ежедневието.

Оценка на продукта
4.90 от 5 ( 43 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 100 оценки)
Оценка на продукта
4.90 от 5 ( 43 оценки)
Оценка на продукта
1.50 от 5 ( 4 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах