Дезодоранти

Обикновените дезодоранти изсушават кожата ви? Искате нещо по-качествено с дълготраен ефект? Нямате доверие на рекламите по телевизията и искате експертно решение?

В тази категория ще намерите необходимото да се справите с прекомерно изпотяване, неприятни миризми и раздразнена кожа – и то на добра цена.

Дезодоранта – белега на цивилизованият човек

Приятното ухание е въпрос на гледна точка, но обективно е да се каже, че добрата поддръжка на човек е привлекателен белег пред другите. Летните периоди могат да бъдат доста трудни за хора с по-активни потни жлези.

Честото потене е начин на организма да отведе излишната топлина от важните органи, но следствие на тази му дейност, външната част от кожата остава уязвима.

Оставено така, потното място може да подкани развитието на гъбички, а това да предизвика сърбежи и обриви на чувствителни места.

Освен козметично решение, този тип натурални дезодоранти имат и лечебен ефект, като не само действа успокояващо за кожата ви, но и помагат третирането на обриви.

Как действа лечителните дезодоранти

Самата структура на кожата позволява за отвеждането на топлина чрез потене. Човек е единственото животно на земята, което има толкова голям процент потни жлези по себе си – на практика цялото тяло е покрито с тях.

Тогава защо се потим предимно на няколко конкретни места? Причината е близостта на участъци от кожата един до друг – най-вече подмишниците и краката.

Лечителните дезодоранти са произведени с цел предотвратяване присъствието на гъбички, а не спиране на потенето. Макар и да имат подобен ефект на обикновените дезодоранти, тези, които можете да намерите на AptekaMedea.bg са специално изработени да се борят с наличието на гъбички и предотвратяването на неприятни миризми.

Потенето е естествен и необходим процес, които позволява оросяването на кожата, циркулацията на кислород и подхранването на самият епидермис. Прекомерното изсушаване на кожата може да доведе до подсичане и протриване, особено в нежните части на тялото като зони на движение.

При трайно протриване е възможно развиването на рани и откриването на долните слоеве на епидермиса, което да подкани бактерии и гъбички.

Ако искате да предотвратите неприятното усещане на сухота и търкане под подмишниците, употребата на специализиран дезодорант е препоръчително.

Защо пазаруването от Аптека Медея е препоръчително

Като лидери в сферата на фармацевтиката аптекарската дейност, ние можем да ви дадем гаранция за наличните продукти.

Тяхното място на нашите виртуални рафтове не е никак случайно – ние сме ги избрали, не само защото вие ги търсите, а защото ние самите им имаме доверие.

С тази специална категория, вие можете спокойно да се отдадете на работата и ежедневието си без да чувствате дискомфорт или да се чудите за обезцветяване на дрехите. Изберете лечебни дезодоранти на добра цена още днес и си спестете главоболията за дълго време.

Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 69 оценки)
Оценка на продукта
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 64 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 105 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 102 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 46 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 109 оценки)
Оценка на продукта
4.75 от 5 ( 133 оценки)
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 83 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 102 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах