0
Подробно търсене

Доставка и плащане

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.

Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт на територията на България.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;

- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;

- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.

Артикули поръчани до 16 часа в работни дни се доставят в рамките на 2 работни дни. Артикули поръчани след 16 часа в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят в рамките на 2 работни дни.

Артикули поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден  и се доставят в рамките на 2 работни дни.

Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка, която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС. При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.