Account
Кошница
Търсене

Доставка и плащане

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева без значение от теглото на пратката –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в рамките на 48 часа, в делнични работни дни от 09:00 до 17:00 часа и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева –  4,60 лева. Изпълнява се в рамките на 2 работни дни от 09:00 до 17:00 часа и важи само за територията на гр.София.

 - Цена за Експресна Доставка  до  180 минути  - 9,60 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. 

Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:00 часа и важи само за територията на гр.София.

В деня на разнос служител от Онлайн аптека Медея, ще се свърже с вас по телефона за да Ви уведоми, че в рамките на работния ден, може да очаквате пратката/поръчката си доставена от куриер на Логистика Медея на посоченият от вас адрес.

Условия за доставка с куриерска фирма Еконт:

  - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерската фирма, или адрес на клиента.

При поръчки над 1кг цената на доставката до офис на Еконт или адрес на клиента, се начислява спрямо ценовите услуги на куриерска фирма Еконт, без значение от стойността на поръчката.

При приемането и обработването на всяка една поръчка в aptekamedea.bg , клиента получава от програмата автоматичен Invoice e-mail , а когато тя бъде готова за изпращане и приключена ще получите отново автоматичен shipping e-mail . Очаквайте SMS от куриерска фирма Еконт кога ще ви бъде доставена поръчката/пратката.

Куриерска фирма Еконт има конкретен седмичен график за разнос, до по-малките населени места и се спазва съответния график.

**Възможно е да има леко удължаване срока на доставка на повече от 2 работни дни поради недостатъчна наличност на поръчан от вас продукт, или временната му липса на склад/дистрибутор.

***В резултат на лоши метереологични условия, технически проблеми или други непредвидени обстоятелства, понякога може да има забавяне в разноса на пратки от куриерска фирма Еконт.

Вземи от удобна за теб аптека Медея БЕЗ такса доставка

Заплащате само стойността на закупените продукти и поръчката ви очаква в аптеката в края на следващ делничен работен ден.
В удобно за вас време от понеделник до неделя, може да посетите обекта и да я вземете, като винаги може да закупите продукт, който сте забравили да сложите в кошницата си на място от аптеката.

- В избор на Метод на плащане ще имате възможност да заплатите  с „Кредитна/Дебитна карта“„ePay", както и плащане по „Банков път“.

- След завършване на поръчката Ви на екрана се генерира нейният номер Order # 1000*****

- Когато поръчката Ви е в посочената от вас аптека Медея, вие ще получите SMS известие от нас, че пратката Ви е доставена в обекта, с покана да заповядате в удобно за вас време, за да я получите.

- За да бъде предадена поръчката на вас, или близък на вас човек, е необходимо да се посочи на служителите в обекта нейният номер Order # 1000***** . Предаването ѝ се извършва с приемо-предавателен протокол. Поръчка, която в период от до 14 дни не е потърсена, се анулира, а сумата, която сте заплатили не се възстановява.

 **Възможно е да има леко удължаване срока на доставка на повече от 1 работен ден поради недостатъчна наличност на поръчан от вас продукт.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!