Всеки родител знае – шишето е може би най-важният аксесоар, който трябва да бъде набавен, когато става дума за малки деца. Трябва да сте подготвени с шише за мляко, за вода, за топли напитки, за сокове, за игри, за ресторант, за вечерни събирания, както и за домашна употреба.

За малко да забравим – трябва да се подменят през някакво време, защото пластмасата, колкото и безопасна да е тя, все пак не е добре да се експлоатира повече от посъветваното. Ето защо би било супер, ако имате съвестен търговец, който да ви снабдява с качествени шишета на достъпни цени.

Какви шишета ще намерите при нас

С една дума – всякакви! Ние можем да ви препоръчаме и съответно да ви снабдим с всякакви модели, които ще ви бъдат полезни по време на най-важните години в развитието на вашето детенце.

Ако имате правилните шишета, вие имате на практика всичко, което ви е нужно, за да расте вашето отроче щастливо, спокойно и уверено.

Ние съветваме родителите да купуват шишета само от утвърдени производители, които използват само щадящи околната среда и организма на децата материали.

AptekaMedea.bg – ние сме до вас във всяка ситуация

Да разчиташ на съвестен търговец в наши дни не е от най-лесните неща, които можеш да постигнеш. Истината е, че всеки се стреми към несметни печалби, а нещата, които дава на своите потребители и клиенти, не са кой знае колко и качествени, и на брой.

Ето защо едно от най-важните неща е балансът, към който се стремим още от деня, в който стъпихме на българската търговска сцена. Нямаме представа колко артикула сме продали, нямаме и ни най-малка идея защо винаги сме толкова отзивчиви – може би просто ни е в кръвта да сме такива, но най-важното е удовлетворението, което виждаме в нашите клиенти.

Важно е да знаете какво точно купувате, от кой производител го получавате и да сте напълно доволни от това, което използвате и за което плащате. Не можем да си представим как продаваме нещо на някого без да знаем произхода на артикула, без да познаваме кой го е направил и колко е устойчив или качествен.

Когато става дума за деца, за нас това означава бъдеще. Нямаме никакви намерения да пропуснем да дадем максимума от себе си или да пестим сили, ако това може да се отрази неблагоприятно на нашите деца.

Можете да се доверите на AptekaMedea.bg и да не се притеснявате от ниско качество или прекалено високи цени. Доверието е взаимно – всичко в името на децата!

Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 99 оценки)
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 56 оценки)
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 128 оценки)
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 121 оценки)
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 51 оценки)
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 85 оценки)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах