Тест за наркотици комбиниран 6 показателя лента, Abopharma

Прод.код 21135 / Тегло 0.05 кг.

Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 52 оценки)
14,59 лв.
Запази в любими Запази в любими

Препоръчинелна употреба:
Педназначен е за за определяне на количествата опиатни, наркотични субстанции в спесимени на човешка урина. По-долу има извадка с пределните концентрации за всеки опиат, чието наличие се установява с този тест.

Резюме и Пояснения:
Опиати (Морфин, Хероин) – Опоидните аналгетици – включват в себе си широка субстантна група, контролираща болката и подтискането на нервната система. Постоянната им употреба води до привикване и може да причини нарушения в координацията, да подтисне решителността, води до хипотермия и кома. Морфинът се изхвърля като неметаболизиран в урината. Морфинът и морфиновия глюкоронид са в наличност в урината за няколко дни след употребата на опиатна доза.
ТНС – Марихуанно средство имащо редица биологични последствия при хората и се нарича още Канабиноид. Той се действа като стимулант на централната нервна система, повишава настроението, чувствителността и чувствеността, предизвиква лоша координация, загуба на паметта, параноя, безпокойство, потиснатост, халюцинации и учестено сърцебиене. Големи дози канабиноид могат да доведат до зависимост и пристрастяване. Толерирането на сърдечни и психотропни вещества може да доведе до постоянна отпуснатост, инсомния, анорексия и ноусея. Откриваеми в урината за 3 до 10 дни след пушенето.
Амфетамините са набор от силни симпатикоминетични средства с терапевтично приложение.Най-разпространени от амфетамините са d-амфетамина и d,1-амфетамина. Те са главно стимулатори на централната нервна система предизвикващи невротрансмитерите и отделянето на епинефрин, норепинефрин и допамин в мозъка и тялото – довеждащи до еуфория, превъзбуда с усещане за енергичност,самоувереност и подвижност. Хроничната злоупотреба с амфетамини води до толерантност и привикване към опиатния ефект. Сърдечносъдовата система отговаря на амфетамина с повишаване на кръвното налягане и аритмия, той причинява още безпокойство, чувство на страх, параноя, халюцинации и психопатично поведение. Амфетаминът се метаболизира по много пътечки. В по-голяма степен киселата урина спомага за отделянето, екскрецията, докато алкалната такава го възпрепятствува. За 24 часа приблизително 79% от амфетамина се отделя в киселата урина и около 45% в алкалната. Характерно е и отделянето на 20% непроменен, неусвоен амфетамин. Това количество може да бъде открито до 1-2 дни след употребата му.

Метадона е синтетичен опиат, които е клинично достъпен. Използва се клинично за лечение на болка, както и като допълнение при програми за пристрастени към морфин и хероин. Метадонът въздейства върху централната нервна и кардиоваскюларните системи като предизвиква респираторно и циркулационно подтискане. Метадона също предизвиква миозис и увеличаване на тона на мускулите в долния гастроинтестинален тракт, докато намалява амплитудата на контракциите. Приеман в остри високи дози причинява аналгезия, седация, респираторно подтискане и кома. След приемане на Метадон, главните съставки отделяни в урината са метадона и неговите метаболити, EDDP и EMPD. Обикновено при приемане на орална доза от 5 мг, метадонът и EDDP наброяват 5% от дозата в урината за 24 часа. В случаи на съпътстваща терапия, метадонът може да наброява 5-50% от дозата в урината за 24 часа и EDDP може да наброява 3-25% от дозата.

Кокаин - извлича се от листата на растението кока. Кокаинът е силен стимулант на централната нервна система толкова добър колкото и локалния анестетик. Някои от психологическите ефекти предизвикани от въздействието на кокаина са еуфория, увереност и чувство на прилив на енергия съпроводено с учестено сърцебиене, ускорен пулс, повишено кръвно налягане, разширяване на зениците, треперене и обилно изпотяване. Продължителното поемане на кокаин може да доведе до пристрастяване и психическа зависимост Може да бъде открит за 12 до 72 часа след употребата или откриването му.

Mетамфетамина е най-популярния синтетик получаван от амфетамините. Той е силен симпатоминетичен стимулант с терапевтични приложения. Приемането му в големи дози води до стимулиране на централната нервна система и предизвиква еуфория, увереност, понижава апетита, дава прилив на енергия и сила. Също така предизвиква параноя, безпокойство и сърдечна аритмия. Той се изхвърля в урината като амфетамин и оксидирани и деаминирани производни.  Той обикновенно се открива в урината за около 3 до 5 дни след употребата му.

Начин на употреба 
1.Всички материали и спесимени трябва да достигнат стайна температура.
2.Извадете тестовите ленти (6 бр.) от запечатаната фолийна кутийка.
3.Потопете лентите последователно (една по една) в спесимена от урина със стрелката сочеща към пробата. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от посочената от стрелката линия на максимума.
4.Задръжте всяка една лента в урината докато не се появи червеникав цвят в тестовата зона /приблизително 20 секунди/
5.Вземете лентата и я поставете върху чиста неабсорбираща повърхност или я оставете в урината ако нивото на урината не е по-високо от посочената от стрелката линия на максимума.
6. Отчетете резултатите между 3 и 8 минути

Никога не интерпретирайте резултат след 10 минути!

Отчитане на резултатите:

Пложителен : Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . Това е индикация, че нивото на наркотик в спесимена на урината е над допустимата граница.
Отрицателен : Появяват две оцветени ленти. Появата на две оцветени ленти една в линията на тестовата зона и една в зоната на контролната линия индикират негативни резултати. Негативният резултат не индикира отсъствието на опиати в спесимена. Той само индикира че нивото на наркотик в спесимена е по-малко от допустимото ниво.
Невалиден: Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия – резултатът от теста е невалиден. Тестувайте отново пробата с ново тестово устройство.

Бележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството амфетамин в пробата е близко до нивото на допустимата граница. Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използването на алтернативен метод като GC/MS.

Теста съдържа :
1. DOA TEST ленти
2. Инструкция за употреба

Съхранение: 
Тестът трябва да се съхранява при температура от 2 до 30 градуса и ще бъде ефективен до посочената дата на годност

Предпазни мерки: 
1.Употребява се за диагностика ин витро или за юридическа, съдебна експертиза само.
2.Не използвайте продукта след датата на изтичане на срока на годност.
3.Работете с всички спесимени сякаш са потенциално инфекциозни
4.Не отваряйте металната, фолийната кутийка докато не сте готови за теста
5. Използвайте нова чашка за спесимен от урина за всяка проба за да предотвратите кръстосано заразяване.


Опаковка: кутия с 6 броя тестови ленти (по 1 за всеки вид наркотик)

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!