Батрафен, лечебен лак за нокти 3гр.

Прод.код 1946 / Тегло 0.01 кг.

Марка САНОФИ ОТС | SANOFI OTC
Оценка на продукта
4.60 от 5 ( 133 оценки)
35,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

Битрафен лак 3г е специален лечебен лак за нокти, който помага за възстановяване равната повърхност на плочките следствие бактериално изменения.

Той също така помага при обезцветяване на ноктите поради гъбични инфекции, като прониква дълбоко под плочката и неутрализира патогените.

Благодарение на циклопирокс, основната активна съставка в Битрафен, се постига доста бързо почистване и премахване на жълтеещите оттенъци по нотките наследени от бактерии и гъбички.

Тези инфекции намаляват с всяко следващо ползване, като крайният резултат е пълно освобождаване на плочката на ноктите на краката от гъбички.

С тях изчесва обезцветяването, неприятна миризма и структурните изменения в плочката. Ако се оставят без да се третират, с времето тези гъбички ще проникнат в кръвоносната система и ще циркулират в нея, дълго след като лакът е използван за премахване.

Защо да изберете Битрафен лак 3г

Битрафен лак 3г е особено ефективна формула за премахване на бактерии и гъбични инфекции по и под ноктите на краката и ръцете. Ефектите на активната съставка са да премахне влагата от ноктите, след което прониква в плочката на нокътя, чак до самата основа.

С това движение, активното вещество унищожава всички напластени бактериални колонии, като ги изсушава напълно, прекратявайки всички растителни етапи мигновено.

При по-упорити гъбички е нужно продължително ползване, в рамките на 7 дни, като е нужно ноктите да бъдат почистени и подсушени преди нанасяне на лака.

Специалното при този лак за нокти против гъбички

Уникалното при този лак, е че е напълно безцветен, прозрачен и се изпарява, досущ като спирт, но се нанася като лак.

Във всяка опаковка Битрафен вие получавате аплиактор за нокти, с който можете равномерно да нанесете съдържанието на бутилката. Нежната четчица ви дава достъп до всички точки на нокътя само с едно движение.

Нужното количество за пълно и плътно покритие е по един добре напоен апликатор, като можете също така да използвате памучни клечки или дори тампон за грим.

Причината толкова много хора да избират именно този продукт е понеже е изцяло надежден, доста ефективен и безопасен за кожата.

В него не се съдържат тежки вещества или ацетони, нито има остатъци от тежки химикали, които да се просмучат в кръвта през ноктите и поднокътната плочка.

Какви са предимствата от това да пазарувате през AptekaMedea.bg

Предимствата на това да пазарувате от AptekaMedea.bg са гарантирано качество, страхотно обслужване по телефон или дистанционно и ниски цени на доставка и всеки важен за вас артикул.

Възползвайте се от страхотните ни условия на пазаруване и започнете пътя си към едно по-добро здраве.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах