Ацербин, маз срещу кожни наранявания х 30гр.

Прод.код 26097 / Тегло 0.20 кг.

Марка МОНТАВИТ | MONTAVIT
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 82 оценки)
9,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Ацербин маз е продукт срещу кожни наранявания като рани,изгаряния,слънчево изгаряне. Лечение на повърхностни и дълбоки рани с или без инфекции,трофични рани(напр.венозни язви,диабетно стъпало и декубитални рани).Има благоприятен ефект за предотвратяване на хипертрофични белези и келоиди.

 

Действие:

Дезинфектант, облекчава болката и ускорява заздравяването на раните;

Благоприятства отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната и същевременно спомага за образуване на нова здрава тъкан;

 

Начин на употреба:

Ацербин-маз се нанася на тънък слой 1-2 пъти дневно,след което раната може да се покрие със стерилна превръзка ако е необходимо.В зависимост от големината на раната се прилага обикновено от 2 до 7 г Ацербин-маз. Продължителността на употреба зависи от напредването на оздравителния процес. Времето на употреба зависи от това, колко бързо зараства раната Ви. Ако това изисква дълго време, трябва да отидете на лекар, за да проверите лечението.

 

Състав:

Активните съставки са DL-ябълчна киселина, салицилова киселина и бензоена киселина. 1 д съдържа: 4.5 мг dl-ябълчна киселина. Другите съставки са: пропилен гликол, пропилен гликол мо-номалат, метил-4-хидроксибензиат, пропил-4-хидроксибен-зоат, ксалифин 15, бензилов алкохол и пречистена вода.

 

Опаковка: 30гр.

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!