Пулмикорт турбохалер 200 мкг/ доза х 100 дози

Прод.код 1201 / Тегло 0.20 кг.

Марка
АСТРА ЗЕНЕКА | ASTRA ZENECA
Оценка на продукта
Запази в любими Запази в любими

Този продукт не може да бъде закупен онлайн! *

* Българското законодателство НЕ разрешава онлайн продажба на лекарства с лекарско предписание! Благодарим за разбирането, заповядайте на място за проверка на наличност в удобна за Вас аптека Медея!

Пулмикорт турбухалер е лекарствен продукт, който се използва като поддържащо лечение при астма. Това означава, че действието му е бавно и се проявява при продължителна употреба, поради което не е подходящ за моментно облекчаване на внезапни астматични пристъпи и остри бронхоспазми.

Какво представлява Пулмикорт 200мкг/доза х 100 дози

Пулмикорт 200мкг/доза х 100 дози представлява прах за инхалации на основата на активното вещество будезонид. В една инхалационна доза се съдържат 200 мкг от основната съставка. Една опаковка от продукта съдържа 100 дози.

Пулмикорт е предназначен за облекчаване и предотвратяване на възпаленията на дихателните пътища, свързани с астма. Може да се наложи да бъде приеман за по-дълъг период (няколко седмици), за да бъде достигнат максималния ефект от лечението.

Будезонидът е глюкокортикоиден хормон (противовъзпалителен кортикостероид), който се използва за профилактика на астма.

Това е продукт, който се предлага само срещу лекарско предписание. Затова не е достъпен за онлайн покупка на AptekaMedea.bg, но може да го потърсите в нашите физически аптеки, където ще ви бъде предоставен срещу представена рецепта. Преди да пристъпите към употребата му е важно да се запознаете с цялата информация от приложената листовка, съдържаща важни предупреждения и препоръки.

Пулмикорт представлява многодозов прахов инхалатор, който се приема чрез вдишване. В листовката ще намерите пълни инструкции за употребата на лекарството. Съобразете се с дозата, която лекуващият лекар е предписал и използвайте Пулмикорт редовно, дори симптомите да са отшумели, тъй като неговото действие зависи от редовната употреба.

Какво е действието на Пулмикорт 200мкг/доза х 100 дози

Пулмикорт 200мкг/доза х 100 дози действа срещу характерното възпаление на дихателните пътища при пациенти с астма и освен че облекчава възпаленията, предлага и профилактичен и превантивен ефект в тази насока.

Активната съставка на продукта действа за предотвратяване освобождаването в тялото на веществата, които причиняват астматичните възпаления на бронхите, в резултат на което ефективност за предотвратяването на бъдещи астматични пристъпи. Продуктът се използва за поддържащо и профилактично лечение.

Астмата е възпалително заболяване на дихателните пътища и протича с характерни бронхиални спазми. За лечението на остра симптоматика е необходимо да се използват бързодействащи средства. Пулмикорт не предлага такова действие, затова не може да бъде използван за облекчаването на вече започнали астматични пристъпи.

Защо да изберете аптеки „Медея“

Изберете AptekaMedea.bg, ако желаете да пазарувате удобно, лесно и достъпно. В нашите аптеки ще намерите всичко необходимо за здравето и красотата на цялото семейство на изгодни цени. Ако желаете да спестите още средства, може да се включите в лоялната ни програма за редовни клиенти.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах