Yotuel Whitening Kit 7 часа, избелваща система за домашна употрба

Прод.код 35981 / Тегло 0.15 кг.

Марка ЮТУЕЛ | YOTUEL
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 57 оценки)
60,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Избелваща система за домашна употрба YOTUEL WHITENING KIT 7 часа.
Система с която, можете безопасно да извършите ефективно избелване на зъбите в домашни условия. Не съдържа абразиви, а също така ви помага да защитите зъбния си емайл и венците. Резултати са видими от първото приложение.

Указания за употреба: 
Сложете вертикално шините в топла вода за около 5 секунди, за да омекнат. След това тествайте температурата им преди да ги поставите в устата си. След което, захапете и притиснете с бузите и езика си, като може да си помогнете с пръсти. Това се прави с цел шините да прилепват плътно до зъбите ви. Задръжте 30 секунди и след това ги извадете и ги охладете под течаща хладка вода. Можете да изрежете това, което ви създава дискомфорт. Мийте зъбите си с избелващата паста в продължение на 3 минути.

Нанесете тънък слой избелващ гел в гумения предпазител. Поставете гумения предпазител върху зъбите, така че да се чувствате комфортно и избършете излишния гел с хартиена кърпичка. През първите няколко минути може да забележите леко увеличаване на слюнката. Задръжте гумения предпазител 1 час. След сесията за избелване отново измийте зъбите си с избелваща паста. Измийте и подсушете гумения предпазител. Повтаряйте употребата до постигане на желания резултат.

Състав: Glycerin, Xylitol, Potassium Citrate, Carbomer, Aroma, Potassium Fluoride, Urea  

Peroxide, Sodium Saccharin.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах