Подробно търсене

ГАЛЕНИК | GALENIC

ГАЛЕНИК | GALENIC

ГАЛЕНИК / GALENIC - Дерматологична козметика - козметични продукти

ГАЛЕНИК / GALENIC Дерматологична козметика с високо качество!

 

Марка ГАЛЕНИК / GALENIC е част от френската мултинационална, фармацевтична и козметична компания "Pierre Fabre Laboratories" и е основана през 1962 г. като самата марка стартира през 1978г. и е вдъхновение за всички онези, които предпочитат грижата за кожата с качествени продукти ,с доказана ефикасност. С продукти на ГАЛЕНИК / GALENIC всяка жена има шанс за спонтанна и сияйна красота и добре обгрижвана, здрава кожа.

Наследявайки единственото по рода си умение, предавано през поколенията, Galénic създава и произвежда козметични продукти от най-високо качество от близо 50 години. В рамките на подхода за ненадминато качество, козметичните формули от най-високо ниво, гарантират точната селекция на суровини,тестове от компетентни специалисти, както и производство във Франция.

 

 В услуга на Красотата - Науката Галеника!

 

  Разкриването на активната съставка е първата голяма стъпка към създаването на дерматологичната грижа. Но за ГАЛЕНИК / GALENIC, науката не свършва дотам. Ако всяка марка може да се гордее, че използва мощни активни съставки, те не биха могли да бъдат ефикасни, освен ако не се знае по какъв начин гарантират запазването на тяхната сила на действие и проникването им в епидермиса  (в сърцевината на кожата).

Майсторите-моделиери на формули трябва да изобретят формула, която да опазва оптималната ефикасност на една активна съставка. Предизвикателство, което предприемат – стъпка по стъпка – за създаването на единствена по рода си текстура, на една изключителна и интелигентна структура.

  Селекцията представлява втората стъпка от процеса.
Със своята богата експертиза майсторът-моделиер на формули трябва да покаже творческите си умения, за да разпознае правилните суровини. За създаването на формула, той трябва да избира измежду 2000 суровини и техните характерни свойства, които познава много добре. Той разполага с изобилие от грижливо подбрани суровини. Всяка от тях е изследвана от аромата ѝ до допира с нея. Майсторът-моделиер на формули първоначално обръща внимание на изпитаните усещания върху неговата кожа. Той трябва да опознае формите и свойствата на всеки един материал, преди да му предостави място в една формула. Той подбира само необходимите съставки. Нищо не е излишно, безпричинно или оставено на случайността. Във една формула всичко е обмислено и обосновано с цел да се гарантира ефикасност и безопасност. Селекцията е етап от първостепенно значение.

  Следващата стъпка – най-важната – се състои в съчетаването.
Веднъж селектирани, майсторът-моделиер на формули може старателно и последователно да съчетае суровините, така че те да са съвместими едни с други. От основно значение е строгата точност при дозирането. Различното дозиране променя всичко и трябва да се започне отначало. Процесът на съчетаване е критичен момент, тъй като окончателната стабилност, ефикасност и хармония на продукта зависят от него. Необходим е многогодишен опит, за да се приложи прецизност, както и да се познават активните съставки и тяхното усвояване.

  Тестовете представляват последния етап.
Провеждат се стотици тестове, за да се открият най-добрите прототипи на кремовеГАЛЕНИК / GALENIC никога не предприема следващата стъпка, ако не е изпитала, проверила ефикасността и безопасността на продуктите си. При това, за всяка грижа майсторът-моделиер на формули изследва идеалната консистенция за съвършен краен завършен – едно усещане, приятно и несравнимо чувство при докосване. Резултатът върху кожата трябва да бъде забележителен. За Galénic, текстурата е всичко друго, но не и подробност.

Аптеки Медея онлайн | Здраве и красота | Аптека Медея

 

Сортирай по Покажи
30
Сортирай по Покажи
30

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах