#ОСТАНИ ВКЪЩИ ЗДРАВ И ВЪВ ФОРМА

По време на пандемията повечето от нас неусетно се сдобиха с повече свободно време и най-после могат да направят някои неща, които дълго време отлагаха. А какво по - хубаво от грижата за себе си и нашите близките? Причините за стрес след празниците не са малко - понамалелите финанси, утеснелите дънки и нестихващата вълна от информация за пандемията.

Всеки има различен начини за намиране на баланса между изброените неща, но ние можем да Ви предложим изпитан и доста ефективен метод за намаляне на ханша, подсилване на имунитета, тонуса и настроението - пиенето на отвара, която подобрява десетократно здравето Ви, а именно комбинацията от мед, лимон и джинджифил.

Знаем, че лимоните изобилстват от витамин Ц. Пиенето на лимонов сок или фреш, например, подпомага пречистването на черният дроб. Доказано е, че в лимоновата кора има флавоноид тангеретин, който е ефективен в борбата с болестта на Паркинсон.  Хесперетинът, съдържащ се в него, намалява нивото на кръвната захар. Перисталтиката на червата се увеличава от горчивия му вкус, което прави лимона добър помощник в изхвърлянето на токсините от организма.

В същото време джинджифилът подпомага храносмилането, богат е на желязо, магнезий, витамин К, А и Ц. Неслучайно го наричат "балсам за стомаха", доказано е, че влияе силно болкоуспокоително, а това се дължи на съдържащите се в него шагол и гингерол, които имат  и антиоксидантни свойства. Стимулира храносмилането, успокоява стомашната лигавица и е отлично средство за намаляване на теглото.

За медът е казано и е изписано много - от хиляди години до наши дни той си остава една от най - ценните за организма супер храни.

Банална е фразата, че "човек е това, което яде", но е доказано във времето, че е вярна, за това Ви предлагаме да излъчвате натурална и естествена красота, добавяйки три лъжици от Райски Био Мед, с който може да се сдобиете лесно и бързо тук:

https://aptekamedea.bg/catalogsearch/result?q=%D1%80%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%BC%D0%B5%D0%B4 fbclid=IwAR2pkS8E5mvBvjl5nbwpGiAyuJUKWh3BCh90kSPx9prrN7KSkWHCSsIpnMQ

Залагаме именно на него, защото сме сигурни в качеството му. Произведен е от сертифицирани пчелини, намиращи се в защитени от замърсяване земи и при производството му пчелите не се дохранват със захар, а се разчита само на собствения мед на пчелните семейства, без да се третират с антибиотици. Какво по - добро за фигурата и имунитета ни, които толкова страдат от излишните приемани количества захар? Върба, клен, бяла акация, бяла детелина, липа, мента, гледичия, кориандър, босилек, къпина, шипка, девесил, червена боровинка, живениче, мащерка, маточина, риган и други са част от билковия букет, достъпен за паша на пчелите.

Рецептата за отварата е лесна и бърза:

- 1 лимон

- 50 гр джинджифил

- 3 супени лъжици: Райски Био Мед

Вариант 1 :

Обелете лимона и джинджифила и ги смелете в кухненски робот с малко вода. След това добавете три лъжици Райски Био Мед и разредете с вода в количество, каквото Вие прецените. В зависимост от предпочитанията може да получите освежаваща лимонада или да затоплите напитката, за да пиете топъл чай. И в двата случая ще усетите как отварата се отразява  благоприятно на тялото Ви. Най-добре е да я приготвите от вечерта и да пиете сутрин.

Вариант 2 :

Ако нямате кухненски робот или блендер, или сте прекалено заети, за да приготвяте отварата всеки ден, може да настържете джинджифила в бурканче, да добавите към него сок от лимона и три лъжици Райски Био Мед. Така всяка сутрин може да хапвате по лъжичка от сместа и да сте спокойни, че държите вирусите далеч, а фигурата под контрол.

Всички ние имаме своите сутрешни ритуали - дали ще бъде обилната закуска, чашата кафе, изпита на спокойствие, или спорт. Несъмнено идва и моментът на разкрасяване на кожата, за да я подготвим за предстоящия ден. Със затоплянето на времето тя страда най-много - било то от вредните слънчеви лъчи или мръсния въздух навън.

Предлагаме лесен и бърз домашен ексфолиант, с който ще усещате кожата си безкрайно освежена и приятно различна. Най-хубавото е, че може да си го приготвите лесно и бързо в вкъщи и да сте сигурни в качеството му.

Съставките са 2 и са в количества, каквито прецените самите Вие, а именно: утайка от кафе и Райски Био Мед, който е изключително чист и благодарение на противовъзпалителните си свойства ще се погрижи за това, кожата Ви да засияе. Просто смесете съставките и използвайте директно върху кожата. Гарантирано след измиването ще сте доволни от ефекта.

Разбира се, много хора продължават да работят и казват, че по време на извънредното положение и принудителната изолация, нищо за тях не се е променило. Някои твърдят, че графикът им е точно толкова препълнен, както и преди, а някои - дори и повече. Има хора, които не понасят горчивия вкус на джинджифила и предпочитат леснодостъпните, но и полезни продукти, полагайки грижи за себе си.

Такъв пример е: ЛИКУИД ФОР ФИТ р-р 250 мл. - https://aptekamedea.bg/likuid-for-fit-sol250ml-kherba-medika-v1.html?fbclid=IwAR21zhFqGiNPFAP9hczgixhyDlWjdpl-vclpSYJUfaDPSbvXO4BVNotYrE

Това е хранителна добавка, чрез която лесно може да се върнете към нормалното си тегло. Често натрупването на килограми се оказва, в резултат на задържане на вода в организма, която чрез диуретичните си свойства ЛИКУИД ФОР ФИТ р-р 250 мл може лесно да изведе. Освен диуретични, продуктът съдържа и съставки за редукция на мазнините. Разтворът оказва благоприятно влияние върху кръвообращението и метаболизма.

Задържането на течности, често е следствие от храненето със солени, мазни и тестени храни, с които често прекаляваме по празниците, поради стрес или понякога просто от скука. Ако често чувствате подуване в крайниците или областта на корема, това е един лесен начин да се освободите от тази тежест. Отслабвате и чувствате облекчение, докато сте на работното място или почивате в къщи. Най - лесният начин е просто да разтворите 15 мл. от съдържанието в литър и половина вода и да го изпиете в рамките на деня. Бутилката с течността може да бъде навсякъде с вас.

Знаем, колко е важно да пием вода, за да бъде тялото ни добре хидратирано през целия ден. Редовното пиене на поне 2 литра вода през деня е най - добрият метод в борбата с целулита и разграждането на мазнини.

Предлагаме Ви трик: Инсталирайте приложение на телефона си, което на определено време повтаря напомняне да пиете вода, така няма да забравяте на равни интервали да приемате ЛИКУИД ФОР ФИТ. Резултатите няма да закъснеят, особено ако съчетаете с правилна диета и умерена физическа активност.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах