Зиртек D Противоалергични таблетки, 5мг/120мг, 6 бр.

Прод.код 79441 / Тегло 0.01 кг.

Марка
Ю СИ БИ ФАРМА | UCB FARCHIM
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 82 оценки)
7,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

ЗИРТЕК Д ТБ 5МГ/120МГ Х 6 е лекарствен продукт от семейството на противоалергичните медикаменти и е предназначен за третирането на сезонни и целогодишни алергични реакции.

Той е насочен към смекчаването и премахването на симптомите на ринит, кихане, ринорея, запушен нос, втечнен носен секрет, както и сърбеж в очите и носа.

Защо някои хора имат нужда от ЗИРТЕК Д ТБ 5МГ/120МГ Х 6

ЗИРТЕК Д ТБ 5МГ/120МГ Х 6 се квалифицира като противовъзпалителен лекарствен продукт и може да се ползва в тандем с други противоалергични лечения.

Той много често се ползва като допълнителна стъпка при лечението с цетиризинов дихидрохлорид или псевдоефедринов хидрохлорид.

Причината за изписването на лекарство от този клас, е поради завишената реакция на имунната система при появата на алергени във въздуха.

При целогодишните алергии няма сезонно отлагане, затова е нужен ефективен начин за премахване на симптомите и смекчаване на имунния отговор към алергените.

Терапевтичното прилагане на ЗИРТЕК се извършва само след консултация с лекар, тъй като то може да доведе до непредвидени реакции, особено ако вече приемате други противовъзпалителни лекарства.

ЗИРТЕК намалява агресивността на имунния отговор към рецепторите на носната кухина и очите, като намалява дращенето в гърлото, носа и очите и спира запушения нос или втечнения носен секрет.

Кога се ползва този лекарствен продукт

ЗИРТЕК се използва при наличието на симптоми на сезонни или целогодишни алергични пристъпи, които са локализирани в горните дихателни пътища.

Неготовото влияние над имунитета намалява агресивността на реакцията, като облекчава симптомите на алергиите.

Този продукт предоставя облекчителен ефект и над симптомите на настинки или втечнен секрет причинени от навлизането на полен или фин прах в горните дихателни пътища.

Преди да приемете този продукт е желателно да се консултирате с вашия лекар ако вече страдате от астма или сте в рискова група, която е уязвима на астматични пристъпи.

Не е желателно да приемате ЗИРТЕК ако сте бременна, кърмите или се опитвате да забременеете, както и ако преминавате процедури подготвящи ви за инвитро.

Консултирайте се с вашия лекуващ лекар за приема на ЗИРТЕК ако също така имате проблеми със сърцето и дишането.

AptekaMedea.bg - защото за вас здравето идва на първо място

Здравето е на първо място – това стана очевидно в последните години – с него компромис не бива.

Затова екипът на AptekaMedea.bg подхожда с изключително внимание и педантичност при подбирането на всеки продукт както във физическите ни локации, така и в онлайн магазина ни.

Доверете се на дългогодишния ни опит и закупете нужното си лекарство без рецепта още днес.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах