Подробно търсене

ВИТАМИН К2 ТБ 52МКГ Х 30

Кат. номер 56375

Кратко описание
Хранителна добавка ВИТАМИН К2 таблетки 50 мкг.
Производител
ИТЕК ФАРМА ЕООД
0 от 5
8,69 лв.
Запази в любими

Описание

Хранителна добавка ВИТАМИН К2 таблетки 50 мкг. * 30 ИТЕК ФАРМА

Действие:

Поддържане на здравето и нормалното състояние на костите; Подобряване на кръвообращението и вследствие на това облекчаване на симптомите при разширени вении; Нормално кръвосъсирване; Подобряване състоянието при остеоартрит и остеопороза; Поддържане метаболизма на калция и усвояването на витамин Д от организма.

Начин на употреба:

Приемайте до две таблетки дневно с храна. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. За възрастни и деца над 7 години. При бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар, преди да приемете продукта.

Пациенти, на които се прилага перорална антикоагулантна терапия, не трябва да приемат добавки с Витамин К без консултация с лекар.

Състав:

Натурален Витамин К2 (като менахинон-7) - 50 мкг.; лактоза, целулоза, магнезиев стеарат, талк, силициев диоксид.

Опаковка: 30 таблетки.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели

Други продукти от ИТЕК ФАРМА ЕООД