Урогут за нормално функциониране на простата х 60 капсули

Прод.код 42056 / Тегло 0.20 кг.

Марка НАТУРПРОДУКТ ОТС | NATUR PRODUKT OTC
Оценка на продукта
3.80 от 5 ( 34 оценки)
38,59 лв.
Запази в любими Запази в любими
При проблеми с отделянето на урината, дължащи се на доброкачествена простатна хиперплазия (I до II степен по Алкен). Подобрява оплакванията, предизвикани от уголемената простата, без да премахва това уголемяване.
Растителен лекарствен продукт

Урогут 160 mg/ 120 mg меки капсули. 1 капсула съдържа: 160 mg течен екстракт от плодовете на палма Сабал (Сао Палмето, Палма джудже) и 120 mg сух екстракт от корени на коприва.

Урогут 160 mg/120 mg е лекарствен продукт от растителен произход на немската фармацевтичната компания Dr. Willmar Schwabe, показан за продължително лечение на уринарните оплаквания при лека до умерена степен на доброкачествена хиперплазия на простатата (ДХП). Урогут 160 mg/120 mg е единственият растителен медикамент, комбиниращ в състава си двата специални екстракта от плодовете на сао палмето (сабал) и от корените на коприва. Двете съставки допълват синергично ефектите си, което го прави изключително ефективен за облекчаване и на двата вида симптоми при ДХП; 1. иритативни (всл. на дразненето на пикочния мехур) – често уриниране, нощно уриниране, болезнено уриниране, чувство за недоизпразнен мехур, императаивни позиви за уриниране и 2. обструктивни (затруднение в уринирането вследствие на притискане и запушване на уретрата) – забавено начало на уриниране, продължително уриниране, със слаба струя или с чести прекъсвания, постмикционно отделяне на капки урина, постмикционно задържане на урина в мехура.

Специалният екстракт от плодовете на сао пламето (WS 1473) блокира тестостерон-зависимото нарастване на простатата, а допълнителните спазмолитични ефекти водят до релаксиране на мускулните клетки на простатата и уретрата, като подобрява уринарния поток и облекчава общите оплаквания. Допринася също така и за противо-възпалителния и противооточен ефект.

Има изключително добра поносимост и може да се приема дълго време (над 2 години) без странични реакции върху потентността и либидото. Може да се комбинира с други медикаменти

Дозира се 1 таблетка 2 пъти дневно. Продължителността на лечение е неограничена, но трябва да се спазват интервалите за урологичен преглед, съобразени с тежестта на оплакванията.

Урогут съдържа масло от соеви зърна.
Ако сте алергични към фъстъци или соя, не използвайте този продукт.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!