Трахизан, за локално лечение на възпаления и инфекции на устната кухина и гърлото х 20 таблетки

Прод.код 2923 / Тегло 0.03 кг.

-10%
Марка
ЕНГЕЛХАРД | ENGELHARD
Оценка на продукта
4.70 от 5 ( 62 оценки)

Regular Price: 13,19 лв.

Special Price 11,87 лв.

Запази в любими Запази в любими

Болестите ни застигат по-лесно през някои определени месеци на годината. Напълно логично, целта на много голяма част от хората е да се предпазят колкото се може повече от злите вируси и бактерии, върлуващи навсякъде.

Какво да правите, обаче, ако вече сте усетили симптоми като суха кашлица, болки в гърлото, проблеми с дишането, зачервяване по лигавицата на гърлото? Как да реагирате така, че бързо да се върнете в ежедневието, заредени с трудолюбие и заразяващ позитивизъм, които за жалост сте позагубили през последните няколко дни?

Преди няколко години особена известност придоби един позабравен лекарствен продукт. Щом четете този текст в онлайн магазин AptekaMedea.bg, то вие със сигурност се нуждаете от бърз и лесен начин да преборите първите симптоми на простуда или грип.

Специалистите отново насочват погледите си към едно, както вече казахме, позабравено, но пък доказало се през годините лекарство – Трахизан таблетки. Таблетната форма на този лекарствен продукт гарантира бързото му действие в организма.

Това, от друга страна, дава гаранция и за концентрираната работа на лечебните съставки на продукта.

Кога и как да използваме трахизан на таблетки

Може би започването отзад напред ще ви позволи по-лесно да вникнете в смисъла на това да използвате този лекарствен продукт. Как да използвате таблетките – просто поставете една на или под езика – така топенето, породено от естествената топлина в устната кухина, ще освободи ценните съставки на доказаните таблетки Трахизан.

Въпросът кога да използвате лекарствения продукт може би заслужава по-обемист отговор. Ето и случаите, в които спокойно можете да третирате организма си с всепризнатото лекарство:

  • Възпаления на устната лигавица;
  • Възпаления на венците;
  • При оголване на зъбите респективно и по-осезаемото им разклащане;
  • Възпаление на езика;
  • Ангина;
  • Фарингит;
  • Вадене на зъб;
  • Хирургическа намеса при лечение на венци;
  • Вадене на сливици.

Причината за това лекарството да се справя с толкова много и разнородни симптоми се крие в неговия състав. Комбинацията от активни вещества гарантират антибактериално и антисептично действие, а нека не забравяме и за болкоуспокояващите му свойства.

Държим да споменем, че този лекарствен продукт е подходящ за диабетици.

Защо да изберете AptekaMedea.bg за ваш основен онлайн магазин

Ние сме онлайн магазин, който е в състояние да ви даде достъп до куп предложения, от които да избирате. Другото ни немалко предимство е и това, че даваме правото на клиентите си да правят информиран избор.

Даваме подробни данни за своите продукти, особено ако те са лекарствени. Помнете, че употребата на медикаменти, независимо от причината, трябва да става след консултация с лекар, запознат с моментното ви състояние.

Очакваме ви!

Листовка

Кратка характеристика на продукта

Начин на употреба

Как да използвате Трахизан

Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листова или както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

При възрастни: една таблетка се смуче през интервали от два часа, до 8 пъти дневно;

Деца над 6 години – до 6 пъти дневно

При редовна употреба на продукта оплакванията обикновено отзвучават след няколко дни.

Продължителност на лечението

За да се осигури траен успех на лечението, Трахизан се приема за още 2-3 дни, дори след отшумяване на симптомите. При липса на значително подобрение след 10 дневна употреба е необходима консултация с лекар.

Трахизан не трябва да се използва повече от 2 седмици без консултация с лекар.

Ако сте използвали повече от необходимата доза Трахизан

Поради фармакологичните свойства на продукта не се очакват токсични ефекти дори при случайно поглъщане на големи количества Трахизан.

Лечение на избор при поглъщане на много големи количества е стомашна промивка.

Ако сте пропуснали да използвате Трахизан

Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата. Вместо това продължете приема според указанията.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Съставки

Трахизан съдържа сорбитол

Когато се приема съгласно препоръките за дозиране, всяка доза набавя 691,5 mg сорбитол, съответстващо на 0,057 хлебни единици. Лекарственият продукт е подходящ за диабетици. Неподходящ при вродена непоносимост към фруктоза. Може да причини стомашно дразнене и диария.

Поради понижаването на чувствителността в областта на носоглътката е възможно неволно попадане на съдържимо на устната кухина в дихателните пътища, което налага повишено внимание при употреба от пациенти под 12 годишна възраст.

Предупреждение за спортисти: При употреба на Трахизан могат да се позитивират тестовете за допингов контрол.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах