ACE Se + Zn с антиоксидантно действие, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

Прод.код 2860 / Тегло 0.12 кг.

Марка СУПРАВИТ | SUPRAVIT
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 135 оценки)
5,59 лв.
Запази в любими Запази в любими

Ace Se + Zn Antioxidant е хранителна добавка под формата на ефервесцентни таблетки с приятен вкус, които осигуряват висококачествена антиоксидантна грижа за организма. Ace + Селен + Цинк с антиоксидантно действие включва комплекс от витамините А, С и Е и екстракт от папая, които противодействат на вредните свободни радикали. Добавеният селен допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, косата и ноктите, както и за нормалната функция на щитовидната жлеза. Хранителната добавка се препоръчва за укрепване на имунната система при хора, които водят интензивен начин на живот. Продуктът е с натурални аромати и оцветите.

Supravit е марка на компания Kendy Pharma, която е водеща и с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Тя

разполага с най-съвременна и модерна техника, като произвежда добавки с чисти витамини, по най-модерна швейцарска технология.

Продукта се предлага в опаковка от 20 ефервесцентни таблетки.

Характеристики на ACE Se + Zn с антиоксидантно действие, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit

  • Под формата на ефервесцентни таблетки;
  • Има мощно антиоксидантно действие;
  • Поддържа нормалното състояние на кожата, косата и ноктите;
  • Грижи се за нормалната функция на щитовидната жлеза;
  • Укрепва имунната система и дава енергия и тонус;
  • Не съдържа аспартам.

AptekaMedea.bg с ефективно решение за здрава имунна система!

Когато имунната ни система е в оптимално състояние, можем да си я представим като армия,  състояща се от специализирани бойни звена, които предотвратяват намеренията на преминаващите патогени, а именно да ни разболеят. Всяко специализирано звено може да бъде отслабено от различни фактори от начина ни на живот, влияещи върху имунитета. Всяка таблетка от Ace Se + Zn Antioxidant на Supravit съдържа: Витамин С, Витамин Е, Бета Каротен, Фолат, Цинк, Селен и Папая екстракт. За това нашите експерти от Аптека Медея Ви препоръчват да приемате ACE Se + Zn с антиоксидантно действие, 20 ефервесцентни таблетки, Supravit., за да запазите силата на вашия имунитет.

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка на ден, разтворена в 200мл. вода.

Важно:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, което е недостъпно за деца.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах