StressClean Complex (СтресКлийн комплекс) При хроничен стрес, психическо и физическо натоварване и умора, таблетки x 60, Sun Wave Pharma

Прод.код 88610 / Тегло 0.04 кг.

Марка
Sun Wave Pharma
Оценка на продукта
33,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

StressClean Complex (СтресКлийн комплекс) При хроничен стрес, психическо и физическо натоварване и умора, таблетки x 60, Sun Wave Pharma е хранителна добавка, която превръща стреса в продуктивност. Помага за облекчаване на нервното напрежение. Помага за отпускане на тялото. Допринася за намаляване на психическото напрежение и за предизвикване на състояние на спокойствие. Спомага за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.

Активни съставки и действие:

Екстрактът от корен на Withania somnifera: Сред активните вещества във Withania somnifera се откриват: 35 витанолида (стерол лактони), от които споменаваме витаферини A и D, гликовитанолиди, алкалоиди и аминокиселини (тирозин, аланин, пролин, триптофан, глутаминова киселина).

  • допринася за устойчивостта на организма към стрес;
  • помага за поддържане на жизнеността на тялото, за поддържане на физическото и психическото благополучие;
  • допринася за поддържане на добра умствена и познавателна дейност;
  • подпомага нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Екстракт от Bacopa monnieri: Основните му съставки са: брахман, herpestina, бакозиди A и B. Екстрактът от Bacopa monnieri помага за поддържане на добра когнитивна функция и поддържа паметта и концентрацията.

Екстракт от Nardostachys jatamansi: Сред активните компоненти на вида Nardostachys jatamansi могат да бъдат изброени: jatamansone, valeranone, spirojatamol, nardostachysin, jatamol A и B, calarenol. Екстрактът от Nardostachys jatamansi помага за поддържане на баланса на нервната система. Спомага за: намаляване на умората и изтощението поради физическо и нервно претоварване; нормално функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.

Опаковка: Филмирани таблетки х 60

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах