Синкванон за деца Шоко Мечета - Поддържат баланса на чревната флора, х 10 блокчета, Neopharm

Прод.код 83127 / Тегло 0.04 кг.

Марка НЕОФАРМ | NEOPHARM
Оценка на продукта
19,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

SINQUANON KIDS е специално създаден пробиотик, който поддържа нормална чревна микрофлора по време на и след антибиотична терапия. Предназначен е за деца над 1 година. Представлява бленд от 13 пробиотични щама, специално селектирани в огромна доза от 15 млрд. колонии образуващи единици (CFU*).

Предназначение:
SINQUANON® KIDS съдържа специално селектирани 13 щама пробиотици - лактобацили, бифидобактерии и сахаромици, чиято естествена издръжливост към антибиотици е висока. Мега дозата от 15 милиарда живи клетки поддържа нормалната чревна микрофлора по време на и след антибиотична терапия. В стомашно-чревният тракт на човека млечнокиселите бактерии - лактобацили и бифидобактерии - са най-многобройните естествени обитатели. Те произвеждат вещества и метаболити, които са важни както за организма, така и за чревната микрофлора. Антибиотиците, обаче, значително намаляват броят на полезните бактерии.
SINQUANON® KIDS съдържа:
10 милиарда живи лактобацили и бифидобактерии, които много бързо повишават концентрацията на полезните микроорганизми в стомашно-чревния тракт.
Пробиотичните дрожди Saccharomyces boulardii - не се влияят от приема на антибиотици. Ензимите, които произвеждат, разграждат токсините в червата и по този начин поддържа нормалната чревна микрофлора. Разнообразните щамове в пробиотичния бленд взаимното усилват полезните си ефекти. Бързо се делят, като приблизително на всеки 20 минути удвояват масата си и така успяват да поддържат чревната микрофлора по-близо до физиологичните й нива по време на антибиотично лечение. Щамовете в SINQUANON® KIDS са специално селектирани с повишена естествена устойчивост срещу антибиотиците, които най-често се използват. Това гарантира тяхното оцеляване и ефективност.
Състав:
Активни вещества в 2 блокчета 
Lactobacillus Spp.
Lactobacillus acidophilus LA85
Lactobacillus reuten LR08
Lactobacillus plantarum LP90
Lactobacillus casei LC89
Lactobacillus paracasei LC86
Lactobacillus gassen LG08
Lactobacillus rhamnosus GG
4 х 109 CFU*
Bifidobacterium Spp.
Bifidobacterium longum ssp longum BL21
Bifidobacterium breve BBr60
Bifidobacterium bifidum BBi32
Bifidobacterium longum ssp infantis BI45
Bifidobacterium lactis BLa80
6 х 109 CFU*
Saccharomyces boulardii 5 х 109 CFU*
*CFU - колонии образуващи единици (брой живи клетки).
Помощни вещества: хидрогенирана растителна мазнина (ядки на палма), бял кувертюр - захар, суроватка на прах, мляко на прах, емулгатори - сорбитан тристеарат, полиглицерол полирицинолеат, соев лецитин, ароматизант - ванилин.
Може да съдържа следи от ядки, пшенични и млечни протеини. SINQUANON® KIDS е хранителна добавка със захар.
Начин на употреба:
Деца над 1 година - давайте по 1 блокче, 2 пъти дневно от първия ден на антибиотичната терапия.
След като приключи антибиотичното лечение, изключително важно е да се продължи приемът на SINQUANON® KIDS поне още 14 дни в същата доза, за да може ефектът да бъде траен и сигурен. Блокчето трябва да се сдъвче.
Интервалът между приема на антибиотик и SINQUANON® KIDS не трябва да бъде по-малък от 2 часа.
Предупреждение:
Да не се предозира.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах