Подробно търсене

РЕПАРИЛ ГЕЛ 40ГР МАДАУС

Кат. номер 2755

Кратко описание
Репарил - гел N / Reparif- Gel N Състав: 100 g гел съдържат: Лекарствени вещества: ЕСЦИН 1 д,   Одобрено Диетиламин салицилат 5 g Помощни вещества: Полиакрилна киселина, макрогол-6 каприлокапрат, динатриев едетат, трометамол, изопропил алкохол, ароматизатори, пречистена вода.
Производител
МАЙЛЪН
0 от 5
11,49 лв.
Запази в любими

Описание

Репарил - гел N /

Reparif- Gel N

Състав:

100 g гел съдържат:

Лекарствени вещества:

ЕСЦИН 1 д,   Одобрено

Диетиламин салицилат 5 g Помощни вещества:

Полиакрилна киселина, макрогол-6 каприлокапрат, динатриев едетат, трометамол, изопропил алкохол, ароматизатори, пречистена вода.

Лекарствена форма и количество в една опаковка:

Гел 40 g и 100 g

Име и адрес на притежателя на разрешението и производителя:

MADAUS GmbH, 51101 Cologne (Koln), Германия Начин на действие:

Репарил -гел N е специално разработен продукт на алкохолна основа, който въздейства в три направления: намалява отоците, възпрепятства възпаленията и намалява болката. Есцинът прониква в кожата, където възпрепятства събирането на течности в тъканите и появата на отоци. Локалните отоци, предизвикващи чувството за тежест и напрежение, бързо се отстраняват. Възпалителните процеси бързо и ефективно се овладяват. Диетиламиносалицилатът усилва противовъзпалителния ефект и има изразено болкоуспокояващо'действие.

Репарил - гел N притежава освен това и следните преимущества:

•     той е прозрачен и прониква бързо и напълно в болните участъци;

•     той не омазнява бельото и дрехите, не зацапва и поради това е много приятен за употреба;

•     той охлажда засегнатите участъци и се понася добре дори и от чувствителна кожа. Показания:

Контузии, навяхвания, натъртвания, хематоми (кръвонасядания), възпаления на сухожилията, заболявания на гръбначния стълб (болки в прешлените, врата, радикулит, ишиас), повърхностни възпаления при разширени вени, след венозни инжекции респ. инфузии.

Противопоказания:

Репарил - гел N не се прилага върху открити рани, лигавици и по време на облъчвания. Reparil®-Gei N не трябва да се прилага при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта и свръхчувствителност към салицилати.

Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба:

Продуктът не трябва да влиза в контакт с очите.

Бременност и кърмене:

По време на бременност и кърмене продължителна употреба върху обширни участъци от кожата трябва да се избягва. При кърмене продуктът не трябва да се прилага в областта на гърдите.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини: Няма

Дозировка, начин и продължителност на приложение:

Ако лекарят не е предписал друго, един или няколко пъти на ден £е^йам*а?|за, от гела върху болния участък. Не е нужно да се втрива, но при же.

Репарил - гел N не трябва да се прилага без прекъсване повече о 

Нежелани лекарствени реакции:

В много редки случаи могат да настъпят алергични реакции. Възможни са прояви на дерматит, поради дразнещото действие на диетиламин салицилат.

При поява на нежелани реакции пациентът трябва да уведоми лекуващия лекар.

Да се съхранява на места, недостъпни за деца!

Срок на годност:

5 години.

Да не се употребява след изтичане на срока на годност!

Опаковка: Туби по 40 и 100 g Официален представител:

Фирма" Натурпродукт" ООД бул." Искърско шосе" Nr. 12 1592 - София

тел./факс: (02) 979 12 19 / (02)97 11 217

Последна редакция на информацията: октомври 2007 год.

Регистрационен No 970 024 9

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели