Мигренон при главоболие, 30 течни капсули, Borola

Прод.код 17533 / Тегло 0.05 кг.

Марка БОРОЛА | BOROLA
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 154 оценки)
13,79 лв.
Запази в любими Запази в любими

 

Състав на мигренон:
Висококачествен стандартизиран екстракт от Tanacetum parthenium. Една течна капсула Мигренон съдържа над 0.43 mg партенолид. Процесът на стандартизация гарантира чистота и ефективност на всяка капсула Migrenon.
 
Предимвства на мигренон над другите антимигренозни препарати:
Migrenon се различава от другите препарати по качество на съставката, начина на получаване и фармацевтичната форма. Съставката е получена чрез патентован процес на вакуум екстракция. При него се постига 25 пъти по-висока концентрация в сравнение със стандартната процедура на извличане. При Migrenon за първи път се получава природен продукт с такава чистота и ефективност. Фармацевтичната форма течна капсула е запазена марка на фирма БОРОЛА. Тази форма позволява бързо и цялостно усвояване на активната съставка.
 
Дейстие на Мигренон:
Съставката на Migrenon - партенолид се използва отдавна за предотвратяване на главоболие, но механизмът на действие не е напълно проучен. Смята се, че потиска химичните реакции, водещи до развитие на главоболие . При нарушена функция на тромбоцитите сеосвобождава серотонин, причина за пристъп. Предполага се, че ефектът на партенолид се дължи на задържане отделянето на серотонин . Съставката на Migrenon влияе положително и върху гладката мускулатура на съдовете , което има отношение към  болката.
Препоръчва се по 1 течна капсула  до 3 пъти дневно, след хранене. Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според силата на болката. По време на тежко главоболие може да се приеме и 1 капсула допълнително. Migrenon може да се комбинира и с аналгетици или други лекарства за главоболие.
 Прием на Мигенона:
Няма данни за нежелани реакции от приложението на Migrenon при деца. Препоръчва се приложението на Migrenon да става след преглед от лекар. Приема се по 1-2 течни капсули дневно. 
Дозировката се адаптира към възрастта и теглото на детето.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!