Липонорм Гранули за понижаване на холестерола, 50гр.

Прод.код 2423 / Тегло 0.09 кг.

Марка
ИНБИОТЕХ | INBIOTECH
Оценка на продукта
4.65 от 5 ( 101 оценки)
8,89 лв.
Запази в любими Запази в любими

                                                            ЛИПОНОРМ ГРАН 50ГР

Лецитинът е важна съставка на мозъка и нервната тъкан. Улеснява отделянето и извличането на холестерола от стените на кръвоносните съдове, намалява съдържанието на триглицеридите, нормализира мастната обмяна в организма. Лецитинът улеснява и усвояването и транспортирането на мастноразтворимите витамини (А, Е), с което допринася за свързването на „свободните радикали” (антиоксидантно действие) в организма. По този начин забавя процесите на стареене.
 

Приложение:при хиперлипидемии и за понижаване холестерина в кръвта - рисков фактор за инфаркт на миокарда и инсулт. Приема се във възстановителния период след инфаркт или инсулт. За профилактика на диабетични ангиопатии, които са рисков фактор за инфаркт на миокарда, инсулт и намаляване на зрението. При остри и хронични хепатити, токсико-метаболични увреждания на черния дроб и стеатоза (мастна дегенерация на черния дроб). При дълготрайна плодово-зеленчукова диета за отслабване или при подагра.

Дозировка: Индивидуална. Обикновено по 2 грама дневно (една дозировъчна лъжичка) разбъркани във вода, плодов сок, мляко, или поръсени върху храната.Дозировката може да се увеличи до 4-6 грама дневно.

Противопоказания: няма

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах