Линопрост ( Linoprost ) - при уголемена простата, таблетки х 60, Abopharma

Прод.код 85888 / Тегло 0.05 кг.

Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
34,29 лв.
Запази в любими Запази в любими

Linoprost е иновативна хранителна добавка, която е специално създадена за мъжкото здраве. Изключително подходяща за прием от  мъже, страдащи от доброкачествено уголемяване на простатата (доброкачествена простатна хиперплазия - ДПХ)

Linoprost съдържа четири биологично-активни вещества - екстракт от  Сау Палмето, Коприва, Ликопен и Африканският пигеум, които допринасят за укрепване и възстановяване дейността на простатната жлеза.  Тези биологично активни вещества са  от първа степен на доказана клинична ефективност, включени в последните препоръки за лечение на ДПХ от Европейската асоциация по уролoгия.

Linoprost се препоръчва при:

-Доброкачествено уголемяване на простатата;

-Затруднено уриниране, намалена сила на струята и  напрежение в тазовото дъно;

-Намалена сексуална функция поради възпаление на жлезата; 

Изключителният ефект от приема на Linoprost се дължи на комбинацията от Сау Палмето, Коприва, Ликопен и Африканският пигеум.

Комбинираното действие на Сау Палмето и Африкански пигеум води до потискане растежа на простатата, като блокира секрецията на вещества, предизвикващи възпаление и възстановява нарушения хормонален баланс.

Комбинацията от Сау Палмето и Коприва води до улесняване на  уринирането, увеличаване силата на струята и намаляване на напрежението в тазовото дъно, като се отпуска гладката мускулатура на простатата.

Африканският пигеум облекчава усещането за тежест в тазовото дъно, като намалява отока на простатата и запазва нормалната сексуална функция на мъжа.

Ликопенът оказва мощно антиоксидантно действие в жлезата, като неутрализира свободните радикали и поддържа нейното оптимално здраве, предпазва от развитие на простатен рак, намалява нивата на простатно-специфичен антиген (PSA).

Linoprost  е топ продукт за 100% мъже! Той има натурален състав, който повлиява процесите на възпаление на простатата и хормонален дисбаланс и благоприятства за подобряване състоянието на жлезата. Съставките му са титрувани растителни екстракти, което означава че активното вещество в тях е стандартизирано и точно определено. Този факт сам по себе си говори за високото качество на продукта. Екстрактите от Сау палмето, Коприва, Пигеум и Ликопен действат синергитично и осигуряват изключителната ефективност на Линопрост като продукт подходящ за превенция и продължителен прием. Няма странични ефекти. Може да се приема в комбинация с други продукти, след консултация с лекуващия лекар.

Съставки:


Съставки в таблетка:

Сау палмето (Serenoa serrulata, Hook. F.) плод сух екстракт титр.  до 45%  мастни киселини,

Kоприва (Urtica dioica L.) корен сух екстракт титр. до  0.8% бета-ситостерол,

Африкански пигеум (Pygeum africanum Hook. F.) кора  сух екстракт,

Домат (Solanum Lycopersicum L.) плод сух екстракт титр. до 10%  ликопен,

Aнтислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; пълнители:целулоза, дикалциев фосфат, кроскармелоза натрий, хидроксипропил метилцелулоза. 

Препоръчителен прием:

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Консултирайте се с вашия лекар преди употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. 

Съхранение:

Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява при температура под 25С°.

Количество: 60 таблетки

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах