Линопрост за здрава простата, 60 таблетки, Abopharma

Прод.код 85888 / Тегло 0.05 кг.

Марка АБОФАРМА | ABOPHARMA
Оценка на продукта
35,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Линопрост за здрава простата, 60 таблетки, Abopharma

Linoprost е хранителна добавка, която влияе благоприятно върху здравето на простата и подпомага еректилната функция. Съдържа уникална комбинация от 4 активни съставки с доказана клинична ефективност, включени в последните препоръки на Европейската асоциация по урология: Сао Палмето, Ликопен, Коприва и Африкански пигеум. Тези съставки повлияват симптомите при уголемена простата като трудности при уриниране, чести позиви за уриниране, парене, намаляване на струята, усещане за пълен пикочен мехур след уриниране, както и смущения в сексуалния живот.

Abopharma е немска фармацевтична компания, която е основана през 1996 г. от Хубертус Бонк в град Пелинген. Оттогава насам компанията успешно разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени и ефективни медицински продукти, които подпомагат човешкото здраве.

Продукта се предлага в опаковка от 60 таблетки.

Действия на Линопрост за здрава простата, 60 таблетки, Abopharma

  • Намаляване на уринирането през нощта;
  • Възстановяването на хормоналния баланс в простатата;
  • Запазване на нормалната сексуална функция.

AptekaMedea.bg с ефективно решение за здрава простата

От 50 до 75% от мъжете над 50 години имат уголемена простата, която с течение на възрастта продължава да нараства. Превенцията е изключително важна за представителите на силния пол след навършване на 45 години. Добавката Линопрост има натурален състав, който повлиява процесите на възпаление на простатата и хормонален дисбаланс, като благоприятства за подобряване състоянието на жлезата. Съставките са титрувани растителни екстракти, което означава че активното вещество в тях е стандартизирано и точно определено. Този факт сам по себе си говори за високото качество на продукта. За това нашите експерти от Аптека Медея Ви препоръчват да приемате Линопрост за здрава простата, 60 таблетки, Abopharma.

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Важно:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Продуктът не се препоръчва за жени в детеродна възраст и деца в предпубертет от двата пола.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, което е недостъпно за деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Да не се използва след изтичане на крайния срок.

 

 

 

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах