Коледен комплект Hydragenist Хидратиращ крем за лице 50мл. + Hydragenist Околоочен гел 15мл., Lierac

Прод.код 88111 / Тегло 0.20 кг.

-20%
Марка ЛИРАК | LIERAC
Оценка на продукта

Regular Price: 97,19 лв.

Special Price 77,75 лв.

Запази в любими Запази в любими

Коледен комплект Hydragenist Хидратиращ крем за лице 50мл. + Hydragenist Околоочен гел 15мл. Lierac

Hydragenist Хидратиращ крем за лице 50мл. - специално формулиран за борба с първите мимически бръчки, които се появяват в следствие на дехидратация на кожата. Осигурява интензивна хидратация и комфорт, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възвръща свежестта на тена.

Серията е базирана на комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от вернония, витамини и минерали) който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел цялостна хидратация.

+

Hydragenist Околоочен гел 15мл. - вдъхновен от тъканната оксигенация – естетична техника, която се изразява във впръскване на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини в кожата. Кислородът и активните съставки проникват в кожата и достигат до клетките в епидермиса и дермата. Клетките се енергизират, кожата незабавно се хидратира и изглежда по-гладка и свежа. Разработен за да постигне точно това действие околоочния гел Hydragenist , се доверява на три основни съставки:

  • Биомиметичен кислород – той буквално „учи“ клетките как да дишат, за да получат повече енергия и да подобряват клетъчния метаболизъм;
  • Хиалуронова киселина - Задържа хидратацията на повърхността, като играе ролята на воден резерв;
  • Коктейл от витамини – витамини C, E, B5 и B6, познати със своите антиоксидантни, хидратиращи и противостареещи свойства.

Опаковка: Крем за лице 50 мл. + околоочен гел. 15 мл.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах