Contour Plus Тест-ленти, проследяване и контролиране на кръвната захар х 50 броя, Ascensia

Прод.код 55105 / Тегло 0.10 кг.

Марка
Contour Plus
Оценка на продукта
4.80 от 5 ( 82 оценки)
19,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Контур Тест Ленти Плюс X 50 е самостоятелно администриран тест за проверка на нивата на кръвна захар в домашни условия с висока степен на точност.

Тестът предоставя надеждни резултати дори при ниски концентрации на захар в кръвта и не показва отклонение при наличието на ацетилсалицилова киселина, парацетамол или други вещества.

Винаги точни резултати с Контур Тест Ленти Плюс X 50

Редовното тестване на нивата на кръвна захар е необходима част от следенето за прогресията на няколко вида диабет.

Надеждността на информацията от един тест е изключително важна и ключова за лечението и диагностиката на състоянието на диабетици страдащи от симптомите на тип 1 и 2 диабет.

Контур Тест Ленти Плюс X 50 може да помогне за по-точна и навременна преценка за нуждата от инсулин, особено в случаите на тип 1 диабет.

Неговата съвременна алгоритмична система гарантира точни отчитания на нивата на захар в кръвта, с изключителна точност дори при силно вариращ хематокрит – от 0% до 70%.

Защо да предпочетете Контур Тест Ленти

Това, което прави този тест за нивата на кръвна захар толкова предпочитан е неговата лекота на ползване, прецизни резултати, и изключително безпроблемна употреба.

Можете да добиете реална представа за нивата на захар в кръвта, с клинична точност, до минути, без дори да напускате удобството на дома си.

Те позволяват прецизно контролиране и дават предизвестие за намаляващите или увеличаващите се гликогенни запаси на организма. Така един пациент с тип 1 диабет може да прецени кога точно да приеме своя предписан вид инсулин.

Със своята функция Sip-in™, тестът позволява за взимане на точно количество кръв още при първа употреба.

Дори при поставяне на неточно количество кръв върху лентата, пациентът има шанс, до 30 секунди, да добави допълнително към тестера без да има отклонение от точността на резултатите.

Така се намалява нуждата от смяната на теста, което спестява не само критично време, но и разходите и нужда от повторно убождане на пръста.

Тестът предоставя множество системи против грешки, което увеличава вероятността да получите точни резултати дори при вариращи обстоятелства.

Именно увеличената надеждност, лекота на ползване, и ниската цена правят този тест изключително търсен и желан от пациенти и техните семейства.

Кое прави селекцията на AptekaMedea.bg толкова добра

Като лидер във фармацевтичния свят AptekaMedea.bg полага непрестанни грижи и усилия да предостави само най-удобните, сигурни и доказани продукти на своите клиенти.

Ние инвестираме време, средства и внимание в откриването, тестването и проверяването на всеки продукт, за да можем да гарантираме не само вашето удоволствие, но и сигурност.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах